2777
2789
عنوان

بد هیکلا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست
چجوری؟؟؟ 😕

همسرم حرکات اصلاحی خونده اگه بود الان بهت می گفتم چجوری.ولی متاسفانه الان سر کاره

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم حرکات اصلاحی خونده اگه بود الان بهت می گفتم چجوری.ولی متاسفانه الان سر کاره

خب ازشون بپررررس لطفاااااااااااااااا 😢😢😢

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

چشم عزیزم حتما

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
😍😍😍😍😍😍 مررسی

خواهش میکنم عزیزم😘

من بهت trx رو پيشنهاد ميكنم 

چون خودم الان حدود يه ساله دارم كار ميكنم و از بدنسازي خيلي بيشتر دوسش دارم 

واقعا روي هيكلم اثر مثبت داشته( در كنار كم خوردن) 

اگر مربيت خوب باشه بهت تمرينهايي ميده پايين تنه ات رو پرتر كني و بالاتنه رو لاغرتر 

واي اينو بدون فرم كلي هيكل رو نميشه تغيير خيلي اساسي داد مگر با جراحي

من بهت trx رو پيشنهاد ميكنم  چون خودم الان حدود يه ساله دارم كار ميكنم و از بدنسازي خيلي بيشتر ...

واقعا؟؟؟ برا اب کردن شکم و پهلو هم خوبه؟؟ ببین من اگه سکم و پهلوم هم اب شه باز خیلی بهتر میشه تناسبم

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

شكم و پهلو جزو بدقلق ترين قسمتهان 

ولي براي اونها هم خوبه 

راهش ورزشه ديگه ، تو كه يه اهوازي قوي هستي حتما ميتوني برو باشگاه هر ورزشي كه دوست داشتي رو مرتب ادامه بده و بعد از چند ماه نتيحه اش رو ببين و لذت ببر 😍

من پایین تنم بزرگه شکمم بزرگه ولی سینه هام به نسبت کوچولو هستن پهلوهم ندارم فقط میخوام شکمم کوچیکه بشه پایین تنه روشوهرم میگه دست نزن ولی مگه میشه اگ لاغربشی همه جاباهم لاعرمیشه وبرعکس😂😂

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

میگن برای لاغر کردن بالا تنه اول تغذیتو درست کن وعده های غذایی بیشتر و حجم کمتر با سبزیجات زیاد.

دوم دویدن....پیاده روی...شنا...دوچرخه سواری...بهترین ورزش ها برای لاغر کردن بالا تنه هستن.

ورزش های هوازی انجام بده.

البته طولانی مدت و منظم.

موفق باشی دوستم😍