2777
2789
عنوان

ارگاسم زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 92697 بازدید | 64 پست

lk jh hghk kakdni f,nl ohkl ,gd pjlh fi n;jvj f', h,k hc hdk l,hvn pjlh akdni v,j fai fi ohxv f]ji ....hwgh il k'vhk kfha lhg i,vl,khji fil vdoji il;hv lk ki lhi jlhlحتما برو دکتر برای اونا عادیه این چیزا مال هورموناته همکار من نه ماه بارداریش صداش مردونه شده بود بعد خوب شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان ببخشید تو تاپیک دوستم پیام میزارم من خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سخت اونطوری میشم راه حلی برای من دارین؟

من‌ چون میترسم اصلا تا حالا رابطه نداشتم ، تا آخرش هم نیمخوام داشته باشم

يك ماه اول و يك ماه آخر بهتره رابطه نداشته باشي ماههاي ديگه هيچ مشكلي نداره 

الان داشته باشين بهتره بچه كه اومد اصلا فرصت پيدا نميكني 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دوستان ببخشید تو تاپیک دوستم پیام میزارم من خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

چطوري ميشي؟؟؟ 😐

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
نه اصلا ، اتفاقا به شوهرم میگم نزدیکمم نشه، فکرم فقط به بچه هست اصلا به این مسائل فکر نمیکنم ولی نمی ...

شاید به خاطر تکونهای بچس که عضلات رحمت رو حرکت می ده اگه درد یا لکه بینی نداری که مشکلی نیست یک واکنش عضلانیه در کل همش

شاید به خاطر تکونهای بچس که عضلات رحمت رو حرکت می ده اگه درد یا لکه بینی نداری که مشکلی نیست یک واکن ...

بچه که تکون میخوره ولی من حسش نمیکنم میگن زوده ، یه ماه دیگه باید حسش کنم

من‌ چون میترسم اصلا تا حالا رابطه نداشتم ، تا آخرش هم نیمخوام داشته باشم

خیلی اشتباه می کنی ،به نظر من بکی از دلیل های ارگاسم همین سه ماه رابطه نداشتنته، نزدیکی هورمونی که ترشح میشه آرامبخشه ،رابطه عمیق نباشه هیچ مشکلی نداره، شوهرت هم این مدت خیلی اذیت میشه آقایون سیستم بدنشون با ما فرق داره به رابطه نیاز دارن وگرنه از راههای دیگه مجبورن  تخلیه کنند .

اطلاع از نشانه‌ها و مراحل ارگاسم زنان به مردان کمک می‌کند تا همسرشان را در رابطه جنسی به رضایت کامل برسانند و کیفیت رابطه خود را تا زیادی افزایش دهند. شاید باور کردنی نباشد اما تا نیم قرن پیش، ارگاسم زنان چیز عجیب و ناشناخته ای بود و بسیاری از افراد بر این باور بودند که لذت جنسی در رابطه فقط مخصوص مردان است. اما به مرور پی بردند که مردان با ایجاد لذت جنسی در همسرشان، هم خود لذت بیشتری از رابطه برده و هم پایداری و رضایت در رابطه عاطفی و زناشویی‌شان را تضمین می‌کنند.

ارگاسم دروغین به این معنی است که شریک جنسی تظاهر می‌کند که به ارگاسم یا اوج لذت جنسی در رابطه رسیده است. گرچه ارگاسم دروغین در زنان شایع‌تر است؛ اما جالب است بدانید که مردان نیز گاهی تظاهر می‌کنند که به ارگاسم رسیدند. به ارگاسم رسیدن شریک جنسی برای اغلب افراد از اهمیت بسیاری برخوردار است، برخی اوقات در روابط جنسی زن یا مرد به ارگاسم دست پیدا نمی‌کند و برای جلوگیری از جریحه دار شدن احساسات همسر و به دلیل اینکه نمی‌خواهد شریک جنسی شان احساس بی کفایتی کند، تظاهر به ارگاسم می‌کنند