2777
عنوان

طول سرویکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست
خوبی مونا؟نی نی خوبه؟اسم انتخاب کردی؟

سلام عزیزدلم خوبم تو خوبی😍😍😍اونم خوبه سلام داره ب خاله جونش پسمل نازت خوبه؟یه چند تا انتخاب کردم ولی دو دلم😅میگما این نی نی من چرا تنبله تکون نمیخوره لگد نمیزنه گاهی فقط در حد لرزش و یه کوچولو شکمم بالا پایین میسه جفتمم قدامیه تو ان تی خیییلی تکون میخورد تو انومالی ولی یواش یواش بالا پایین میشد گمونم خاب بوده کلا

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو هفته شما سرویکست کاملا نرماله تا ۱۵ هفته مهمه ک بالا باشه وگرنه ب مرور با بالا رفتن سن بار ...

واقعا راست میگی؟دارم از غصه دق میکنم،از دیروز دیگه از رو تخت تکون نخوردم از ترسم 😢

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
باور کن اشتباه کردا بودن از اول ۳۵ بوده 

نه درسته دفعه اول یه سونو دیگه رفته بودم گفت29خیلی ترسیدم ولی ان تی که رفتم 32بود دکتر گفت به خاطر کم آبی هم هست طولش و کمبعد نشون میده الانم همون سونو رفتم استراحت هم میکنم شد 35بچه هم اومده بالا دیگه

من هفته 12 سرویکس ام 32بود هفته 19رفتم شد 35خیلی تعجب کردم برای تو هم نرماله 32طبیعیه

مال منم ۴۱ بود،الان شده اینقد

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
واقعا راست میگی؟دارم از غصه دق میکنم،از دیروز دیگه از رو تخت تکون نخوردم از ترسم 😢

واییی اره بابا 

من از کلی پرسیدم

حالا بری دکترم میبینی نظرش عین منه

ببین من ی ادم گیر وسواسی بودم راجع ب همه چی تو بارداری میپرسیدم و تحقیق و اینا

الان خیالت تخت خیلیییم برا هفته شما ۳۲ خوب و زیاده نگران نباش

نرمالش اینه که تا زایمان هی سری سری کم شه تا برای زایمان اماده شی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
سلام عزیزدلم خوبم تو خوبی😍😍😍اونم خوبه سلام داره ب خاله جونش پسمل نازت خوبه؟یه چند تا انتخاب کردم ...

قربونت عزیزم ایلیا هم خوبه .نگران حرکتش نباش دوستم بارداری دومش ۲۴ هفته متوجه شد عجله نکن الانم خیلی زرنگه حرکتشو میفهمی .اگه تنبل بود به عمه ش رفته بود 

مال منم ۴۱ بود،الان شده اینقد

خب دیگه پس حله

اصلا چرا باز برات دکتر الکی میزان سرویکس زده اصلا دیگه لزومی نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
قربونت عزیزم ایلیا هم خوبه .نگران حرکتش نباش دوستم بارداری دومش ۲۴ هفته متوجه شد عجله نکن الانم خیلی ...

😅😅😅😅😅هوف از دس این بچها تا وقتب تو شکمن یه جور اذیت میکنن دنیام ک میان یه جور

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز