2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجاش شب اول عروسی بو😒 خیلی بی سروته بود جهاز خریدم لنز چشممو اذیت کرد‌ماه عسل نرفتم‌خوابیدم😐

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
مبارک باشه استارتر جان الکی مثلا من خیلی کاربر مودبیم    

اره مبارکه منم مودب شدم

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏

استارتر

مراقب باشيد اگر باردار شديد در نتيجه آن سه روز خوابيدن در تاريكي خواب نمانيد هنگام رفتن به دارالشفا و مادرتان تماس بگيرد بگويد كجاييد ما دم دارلشفائيم و شما نگاه كنيد ببينيد در كنارتان فرزند دلبندتان هست كه تاختي پيش ديده به جهان گشوده كه شما و همسرتان به خاطر خستگي زياد متوجه زاده شدن او نشديدو شما مادرتان را پيچانده و همراه نورديده و همسر براي رد گم كني فاميلتان كه همسايه تان هست يك هفته در تاريكي زندگي كنيد

و من الله توفيق

استارتر عالی بود اینا همش از سادگی شما بوده که اتفاق افتاده من بودم همچین فامیلی رو جرواجرش میدادم 😀حیفه فرودگاه شده بخدا 🤔حیفه عروسی اخه لنز چیه واقعا تو بعضی مراسمات واسه منم اتفاق افتاده ولی من دیگه توبه کردم استفاده کنم خودمم چندتا دارم😑خلاصه کلا نابود کردی 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲💕

استاتر بسیار زیبا و هیجانی بود ولی حیف که به ماه عسل نرفتید و به جای مشهد مقدس چند شب را در تاریکی بسر بردید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

استارتر رفت تجدید خاطره شب زفاف رو بکنه 

چقدر این آقایون بی جنبه هستند عروسی هرکی میرند خودشون هم میخوان از داماد عقب نیفتند .....

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤