2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خودم پانسمانشو عوض میکردم  قلبم دیگه تیر میکشد  چون بخیه نمیکنن . هرروزی چندبار بای ...

شوهر من گریه میکرد

بار اولی بود که گریه کردنشو می‌دیدم

اینا به کنار .دستشویی رفتنش مکافات بود

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید

من که بهت گفتم عمل کردم. نگران نباش. دکتر بهت چرک خشک کن میده و بعد به خاطر اینکه کیسه ی کیست دوباره عود نکنه احتمالا عمل می کنن. من عمل کردم ولی دیر. کاش زودتر عمل کرده بودم خودم رو این همه مدت زجر نداده بودم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

مال منم باز بود زخمش بخیه نمی کنن تا خودش گوشت بگیره. ولی باید یه نفر خیلی به آدم برسه. من شوهرم خیلی بهم می رسید پانسمانم رو عوض می کرد اصلا هم گریه نکردم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
شوهر من گریه میکرد بار اولی بود که گریه کردنشو می‌دیدم اینا به کنار .دستشویی رفتنش مکافات بود

اخی بنده خدا ..😭😭خیلی دردناکه .

من به زور تو حموم میشستمش ک 

اب نخوره به جا عملش

پس چطور متوجه میشه ادم؟

دقیقاً. انتهای ستون فقرات سوراخ میشه و ازش چرک با خون میاد

اگه خیلی بزرگ بشه دیگه نمیشه نشست مخصوصا تو ماشین

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید