2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 55 پست
میگه حقمه زندگیمم دوست دارم شوهرمم میخام

خب اره ديگه الان همه همينو ميگن كه دادگاه حق و بده بهشون!!!داداشتم بگه باشه من حقتو ميدم منم حق تميكن دارم بدو بيا حاليت كنم!!! اينارم غير داداگاه بهش بگيد!!! بگيد مهريتو ميبنديم به قسط بهت ميديم ولي دهنتو صاف كرديم مياري پس ميدي اشغال 

عزیزم این درست ولی همه زنا این شرایطو ندارن درهرصورت تنها حقی ک اون زن داشته مهریه اش بوده

بله چون اکثر زن های ایرانی عادت به خوردن دارن .... و اینکه ی خود پرداز تو خونه شون داشته باشن!

قبول کن اکثرمون اینطوری تربیت شدیم!

حتی یسری خانوما کارم میکنن پولشونو پس انداز خودشون میکنن!

زندگی توی ایران هرگز مثل کشورهای متمدن نمیشه!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن اگه بخاد خار نشه! مهریه نمیگیره حق طلاق و ... میگیره خودشم میره سر کار  مستقل زندگی میکن ...

تو این مملکت من مهندسی که تو اصفهان قانون اداره کار یعنی 1260 بهم حقوق بدند بعد یه تومن باید بدم مهد تا دخترما نگه داره چه طور یه زن میتونه مستقل بشه؟؟؟؟ میدونی ذهنم چه قدر درگیره حق اشتغال یا بچم؟؟؟ ایا ارزش داره بچم روزی 10 ساعت مهد باشه که من 1260 حقوق بگیرم اونم با مدرک کارشناسی ارشد و معدل بالا!!! بعد کلا 200 برام بمونه که اونم بشه خرج ایاب و ذهاب!!!! واقعا تو این مملکت حق خانمها خیلی نادیده گرفته شده !!! الان من مجبورم وابسته به همسرم باشم 😢😢😢😢 و مهریه هم تنها پشتوانه من واسه روز مباداست وگرنه ازدواج نمیکردم و مستقل بودم احتیاجیم به مهریه نداشتن 

بله چون اکثر زن های ایرانی عادت به خوردن دارن .... و اینکه ی خود پرداز تو خونه شون داشته باشن! قبول ...

هرگز اینجور نیست طرز تفکرتون اشتباهه تو مملکت ما خیلی زنها قربانی شدند تو خونه موندن تا بقیه اعضای خانواده بتونن پیشرفت کنند تا یه زندگی را سر و سامان بدند مادر من شاغل بود همیشه یه گوشه زندگیمون لنگ بود 

تا حالا انقد ضد زن یه جا ندیده بودم

توجه داشته باشید کسایی که جانماز آب میکشن تو زندگی اون دونفر نیستن به حرفای اون خانوم به اصطلاح عروس گوش ندادن چطو انقد دم از زندگی داری و مرام و معرفت میزنیدو انقددد راحت قضاوت میکنید حکم میبرید😁 عجبا

درضمن یاد بگیریم قضاوت کار خداست ماها بنده های لب گوری ای بیش نیستیم

#زن_علیه_زن

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
هرگز اینجور نیست طرز تفکرتون اشتباهه تو مملکت ما خیلی زنها قربانی شدند تو خونه موندن تا بقیه اعضای خ ...

من به خاطر بچم سر کار نرفتم.... راستش مثل شما مدرک کارشناسی ارشدم دارم ، حرفاتون راجب اینکه زن‌ها سخت مستقل میشن کاملا متین هست

گرچه در سراسر دنیا این سخته.... چون حتی امریکا هم حقوق ی زن با مرد برابر نیست!

ولی با این حال زنی که بره سر زندگی و بعد ی سال یا دوسال طلاق بگیره! بدون اینکه واسه اون زندگی و پیشرفتش تلاشی کرده باشه! ومهریه رو بذاره اجرا درک نمیکنم!

ما خودمون زنیم !باور کنید زن‌های بد خیلی هستن! اونایی که فقط برای رفع نیاز مالی وارد زندگی میشن( مثل مردهایی که برای رفع نیاز جنسی وارد میشن)این زن‌ها کاسب هستن! نه زن

اون مردها هم خوی حیوانی دارن ! نه انسانی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
تا حالا انقد ضد زن یه جا ندیده بودم توجه داشته باشید کسایی که جانماز آب میکشن تو زندگی اون دونفر نی ...

چرا انسان‌ها رو جدا میکنید!

زن و مرد رو! شما خودت ضد زنی! اون زنی که ازدواج کرده ! هنوز وارد نشده مهریه شو گذاشته اجرا! انسانیت نداره!

انسانم# _آرزوست!

چرا انسان‌ها رو جدا میکنید! زن و مرد رو! شما خودت ضد زنی! اون زنی که ازدواج کرده ! هنوز وارد نشده م ...

تو مثلا انسانی به همه حمله میکنی؟

تو انسانی یکیو قضاوت میکنی؟

من کی مرد و زنو جدا کردم من میگم مگه تو از دل عروس این خانواده خبر داری؟؟؟

پرده ای که از بین میره و احساسی که میشکنه و زندگی زنی که تباه میشه با میلیاردها پول جبران نمیشه متاسفم برات متاسفم☺

خوده تو که رو پست من ریپلی کردی با من دعوا داری نمونه بارز یه ادم ناکاملی خودت ضد زنی

#زن_علیه_زن

تو مثلا انسانی به همه حمله میکنی؟ تو انسانی یکیو قضاوت میکنی؟ من کی مرد و زنو جدا کردم من میگم مگه ...

😑😑😑😑خوبی !

شما منو ریپلای کردی!

منم جواب دارم! نظرمو گفتم! ضمنا مردا هم احساسات دارن!

فک کن پسر خودت! از سنگ ساخته شده!؟ اگه ی دختر بیاد تو زندگی اونو عاشق خودش کنه! نارو برنه! تمام زندگی پسرت رو بگیره! بعد بره ! چه حسی داری!

لطفا منو ریپلای نکن!

😑😑😑😑خوبی ! شما منو ریپلای کردی! منم جواب دارم! نظرمو گفتم! ضمنا مردا هم احساسات دارن! فک کن پ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 خدایییش کشتی منو از خنده برو ببین خودت ریپلی کردی با جنگ و دعوا غر زدی سرم برو ببین فک کنم خوابت میاد شما☺

من به خاطر بچم سر کار نرفتم.... راستش مثل شما مدرک کارشناسی ارشدم دارم ، حرفاتون راجب اینکه زن‌ها سخ ...

بله عزیزم حرفتون متینه من کل دارایی همسرم به نامم بود متاسفانه سال گذشته خیانت دیدم با اینکه میتونستم راحت مستقل بشم هم مهریه اجرا بزارم هم داراییهام قابل توجه بود هم رشته خوبی تحصیل کددم که بازار کارش خوبه اما بازم به خاطر دخترم و ایندش گذشت کردم و یه فرصت به همسرم دادم واقعا درک نمیکنم خانمهایی که به خاطر پول حاضرند ازدواج کنند و بعد راحت جدا بشند!!! با این وجود من اگه سال گذشته از همسرم حدا میشدم چون رابطم با خانواده اش هم خیلی بد بود قطعا بهم انگ میزدند که چون خونه را به تامش کرد طلاق گرفت در صورتی که نمیدونستند اگه من جدا میشم به خاطر خیانت همسرمه نه خونه و مهریه !!!! حالا حیلی از همین خانمها که مهریشونا اجرا میذارند هم شاید به ته خط رسیدند چون پول در قبال عشق و علاقه و ارامش بی ارزشه بعید میدونم کسی خاضر باشه ارامش زندگیشا با پول عوض کنه ما فقط ظاهر زندگیشونا میبینم کسی از دل اون خانمها خبر نداره