2821
2789
ببخشیدا دور از همتون،من بی شعور و احمق بودم که جدا نشدم ،الان دخترم 8 سالشه ،هیچ بهتر نشد که بدتر هم ...

ببین من قبلنا شوهرم منو میزد ولی الان نمیزنه فقط داد میزنه و زور میگه و عصبیه، بچه هم ندارم، جدا شم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین من قبلنا شوهرم منو میزد ولی الان نمیزنه فقط داد میزنه و زور میگه و عصبیه، بچه هم ندارم، جدا شم؟

عزیزم گفتم خبر همه مسائل رو ما نداریم،طلاق الکی نیست که،باید بررسی بشه بعد ،طلاق اخرین راهه ،نه اولین 

خانوادم میگن جدا شو 😐خودم میترسم

برو پیش کارشناس و مشاورای خانواده،بعد از جدایی می تونی خونه بابات رو تحمل کنی این مهم ترین مسئله است،فکرم نکن شاهزاده سوار بر اسب سفید بعد از این گیرت میاد هر مردی یه عیبایی داره ،ما زنام بی عیب نیستیم البته،خوبی های شوهرتم ببین

برو پیش کارشناس و مشاورای خانواده،بعد از جدایی می تونی خونه بابات رو تحمل کنی این مهم ترین مسئله است ...

پس چرا گفتین اشتباه کردین که تحمل کردین؟(ببخشید وقتتو گرفتم عزیزم)، آخه میخوام تا قبل بچه دار شدن تصمیممو بگیرم

وواایی من 2 ماه قهر کردم رفتم. داشتم روانی میشدم وقتی به طلاق فکر می کردم. امد دنبالم صحبت کردیم به زور من و آورد خونه. گفتم دیگه اخلاقش بهتر میشه ولی به نظرم بدترم شده. چند روز پیش خیلی راحت با پشت دست زد توو دهنم ولی اون 2 ماه انقدر وحشتناک بود که تصمیم گرفتم سرمو بندازم پایین زندگی کنم. نزارم یه وقت شاکی بشه مخصوصا توو جمع فامیلا

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
پس چرا گفتین اشتباه کردین که تحمل کردین؟(ببخشید وقتتو گرفتم عزیزم)، آخه میخوام تا قبل بچه دار شدن تص ...

اخه به من همه میگفتن جدا شو،چون خوانایی نداشتیم ،مشکلم فقط زدن نبود،مشاور و وکیل و همه میگفتن جدا شو ،شرایط من فرق داشت با شما

اخه به من همه میگفتن جدا شو،چون خوانایی نداشتیم ،مشکلم فقط زدن نبود،مشاور و وکیل و همه میگفتن جدا شو ...

مشکل منم دیگه زدن نیست، چون چند ماهه که نزده، مرسی عزیزم که وقت گذاشتی😚

خیلی حس بدیه خیلی منم یبار زده تو گوشم ادم احساس بی پناهیی میکنه مرد نیستی که برگردی توام یدونه بزنی به ناچار اشک میریزی و موقع ظرف شستن یهو چشات بارونی میشه حتی با گذشت چند ماه یا سال کسی که مردزندگیته همه پناهته و کسی ذیتت کنه باید بری بهش بگی حالا خودشش دست روت بلند کرده اونم چی سر یه موضوع مسخره بارها از خودم میپرسم اگه من مرد بودم بازم اینجوری میشذ ن حتما نمیشد یا یکی میزدم اروم میشدم یا جرعت نمیکرد اما متتاسفانه زن ها تنها ترینن

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
مشکل منم دیگه زدن نیست، چون چند ماهه که نزده، مرسی عزیزم که وقت گذاشتی😚

چقققدر مثل هميم! منم شوهرم يه مدت دستش هرز بود الان تقريبا ٥ ماهه كه نميزنه اما خيلى پرخاشگر و زور گو و عصبيه. دقيقا منم نميدونم بايد چكار كنم از يه طرف ميگم تا بچه ندارم جدا شم از يه طرف ديگه ميگم اينكه تونسته دستش و كنترل كنه يكم ديگه صبر كنم ميتونه پرخاشگرى و زورگوييش رو هم ترك كنه. نميدونم چكار كنم فقط جوونيم داره ميره 😞😞

چقققدر مثل هميم! منم شوهرم يه مدت دستش هرز بود الان تقريبا ٥ ماهه كه نميزنه اما خيلى پرخاشگر و زور گ ...

بیا یکم درد و دل کنیم 😢😢 هر وقت من و میبره شهرمون پیش پدر و مادرم روزگارمو تلخ میکنه، کلا عصبیه، اگه دوبار یه سوال و ازش کنم عصبی میشه، خیلی بهم فحش میده و توهین میکنه

2824
2823
2791
2779
2792