2777
2789
عنوان

اسم نی نی باf

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 31 پست

بجز fاگه واقعا ی اسمی خیلی خوشگله بگید البته بیشتر نظرم روی fهست 

به نظر خودم اسمای آراد ، فرزام، فاراد .دلارا . دلارام .فریدا . فلورا و... 

ولی هنوزم چنتا اسم خیلی خوشگلتر وجود داره😆آخه میخوام بچه آیندم اسمش خوشگل باشه و به دلم بشینه 

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
یعنی من عاشقشم 😍😍

واااااای نمیدونید ک...یدنیا خوشحال شدم....اخه من‌از قبل ازدواجم‌دوست داشتم بعد ب شوهرم‌ ک گفتم دوستش داره....مافواد خیلی دوست داریم حتی من‌ب شوهرم اسما دیگه پیشنهاد میدم قبول نمیکنه....

البته هنوز اصل کاریه نیس😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردین

اسم داداشمه😊

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
فرید فریده

فرید هم اسم همسرمه 😉😊

خیلی قشنگه انگار ابهت داره

مرسی گلم ...اره خیلی کم‌هم‌هست...بخصوص معناش رو ک‌خیلی دوست دارم....فوادو فربد....دخترهم ک تبسم دوست دارم....

شوهرم‌سرباز بود بعد ی بار ک مرخصی اومو گفت رها یکی از دوستام خانومش بارداره بچه اشون دختره از من‌پرسید اسم‌بچه چی قشنگه منم‌گفتم‌تبسم...گفتم‌دروغ میگییییی؟گفت نه.گفتم‌وای‌من‌ازدبیرستان دوست داشتم‌اسم‌دخترمو‌بزارم‌تبسم....این شد ک حالا اسم دختری دیگه هم‌پیشنهاد میدم‌میگه نه....فقط تبسم

مرسی گلم ...اره خیلی کم‌هم‌هست...بخصوص معناش رو ک‌خیلی دوست دارم....فوادو فربد....دخترهم ک تبسم دوست ...

عااالی خوش سلیقه ای تو اسم 

ولی فواد یه چیز دیگس😜😜

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
فواد  ب معنای قلب.... من‌میخوام‌اسم پسرمو‌این‌بزارم

چه قشنگه فوآد خونده میشه؟ منو همسرم واسه دختر اسم دلارا یا دلارامم دوست داریم اما گفتم واسه پسر با f بگردیم دخترم ببینیم اگه خوشگل بود جایگزین کنیم

چه قشنگه فوآد خونده میشه؟ منو همسرم واسه دختر اسم دلارا یا دلارامم دوست داریم اما گفتم واسه پسر با f ...

اره عزیزم فوآد خونده میشه...قرآنی هم هست ب اسم قلب...

منم اسم پیشنهادیم ب شوهرم دل آرامه ولی میگه نه الا و بلا تبسم😉

اره عزیزم فوآد خونده میشه...قرآنی هم هست ب اسم قلب... منم اسم پیشنهادیم ب شوهرم دل آرامه ولی میگه ن ...

تبسم هم خیلی قشنگه