2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 35 پست
یعنی بدون عمل نمیشه درست بشه؟مثلابا نزدیکی زیاد خیلی میترسم از عمل

من که تاحالا ندیدم کسی عمل کنه معمولا مشکلشون اگه شدید باشه با دیلاتور حل میشه اگرم مثل من خفیف باشه که با لوبریکانت و این چیزا

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم تو واژینیسموس اصلا محاله دخول انجام بشه دهانه واژن مثل سنگ میشه و اجازه دخول نمیده شما اگه دخو ...

اولین بار فقط ‌فقط انجام شد اونم نه کامل دفعات بعد دقیقا همین طوره که شما میگید

شما هم ترس داری یا درد

من هر دوش رو داشتم و حتی بدنم رو تو شل ترین حالت ممکن که میگرفتم باز همون لحظه مثل سنگ میشد هیچ اختیاری هم از خودم نداشتم این وسط برخورد شوهرتونم خیلی از نظر روانی مهمه که بهتون آرامش بده و باهاتون راه بیاد من شوهرم ترسم رو ریخت بعدن لوبریکانت رو که استفاده کردیم شد خداروشکر اون دوران خیلی میترسیدم بکر میکردم یه مشکل جسمی بزرگ دار، ولی جیزی نیست🤣

من که تاحالا ندیدم کسی عمل کنه معمولا مشکلشون اگه شدید باشه با اپلیکاتور حل میشه اگرم مثل من خفیف با ...

یعنی باتکرار درست میشه؟من شنیدم از اسپری بی حسی هم استفاده کنم خوبه

یعنی باتکرار درست میشه؟من شنیدم از اسپری بی حسی هم استفاده کنم خوبه

بی حسی خیلی برای خانوما عوارض داره شما با لوبریکانت چند بار دیگه هم سعی کن قبلش باید شوهرت از نظر روحی خیلی بهت آرامش بده اگه باز نشد از اپلیکاتور استفاده کن حل میشه ان شالله

من هر دوش رو داشتم و حتی بدنم رو تو شل ترین حالت ممکن که میگرفتم باز همون لحظه مثل سنگ میشد هیچ اختی ...

منم همسرم خیلی از نظرروانی ارومم میکنه ولی ناخودآگاه ماهچه هام سفت میشه کاش با ژل روان کننده درست بشه😞

منم مثل شما بودم خیلی میترسیدم و درد شدید با ژل لوبریکانت چن مرحله حل شد چون از شدت درد نمذاشتم کامل ادامه بده هربار   همشم فک میکردم مشکلیه ولی بعده چن بار حل شد

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
منم مثل شما بودم خیلی میترسیدم و درد شدید با ژل لوبریکانت چن مرحله حل شد چون از شدت درد نمذاشتم کامل ...

یعنی کم کم درهررابطه با ژل بعدچندوقت میشه ‌خوب رو کامل انجام داد؟چون من از شدت سوزش ودرد نمیزارم ادامه بده