سلام شوهرم خیلی با گوشی بازی میکنه حداقل روزی ۸ساعت داره بازی میکنه هر چقد خودم برادراش باهاش صحبت کردیم تو گوشش نمیره سر کار هم داره با گوشی بازی میکنه پیش مشاور هم رفتیم ولی افاقه نکرد آدم عصبی هم وبد دهن هم هست اگه راهکاری دارید لطفا بگین
این ک مشکل خاصی نیست ک جدا بشی ویروسی چیزی وارد گوشیش کن هنگ کنه
بخاطر گوشی نمیگم که جدابشم تن پروره وبی مسولیت وبددهن اصن ابرو براش مهم نی دهنش رو همه جا وامیکنه کلا دیوونس نکبت امروز من مرخصی گرفتم پسرم مریض شده ...شوهرمم الان تو خواب ناز تشریف داره تا لنگ ظهر میخوابه
نه تن به کار نمیده همش مشتری هاش از بدقولیش مینالن ...اگه بچه نداشتم حتما جدامیشدم واقعا خستم کرده&n ...
یه دوستی اینجا بهم گفت سعی کن نقاط مثبت همسرت رو ببینی هر چندهم کوچیک هست.بخدا منم با همسرم مشکل دارم خیلی ولی سعی میکنم با کم توجهی به اون کاری که میکنه حداقل خودم رو عصبی نکنم.
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
یه دوستی اینجا بهم گفت سعی کن نقاط مثبت همسرت رو ببینی هر چندهم کوچیک هست.بخدا منم با همسرم مشکل دار ...
منم تا چند سال همین کاری که شما میگی رو کردم ولی الان دوسالی هست که دیگه نمیتونم میبینم داره بدتر میشه ... نقاط مثبت خیلی داره ولی واسم بی مسولیتیش خیلی سخته مثل جوونای ۱۵ساله همش دنبال بازیه نمیگه دوتا بچه دارم ۳۸سالشه باید به فکر عاقبت بچه هام باشم اینا خیلی اذیتم میکنه
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤