سلام شوهرم خیلی با گوشی بازی میکنه حداقل روزی ۸ساعت داره بازی میکنه هر چقد خودم برادراش باهاش صحبت کردیم تو گوشش نمیره سر کار هم داره با گوشی بازی میکنه پیش مشاور هم رفتیم ولی افاقه نکرد آدم عصبی هم وبد دهن هم هست اگه راهکاری دارید لطفا بگین
شوهر منم همینه عزیزم من که فکر میکنم یعنی احتمال خیلی خیلی زیاد میدم با زن چت میکنه و چندین بارم د ...
فقط بازی میکنه وگوشیش رو میده ببینم رمز اینا روهم من میدونم فقط اینکه از وقت کارش میزنه واقعا خسته شدم مثلا اگه قرار باشه ساعت دو بره مغازش ساعت ۷شب میره اینطوریه
خیلی بددهنه میترسم وسایل خونه رو بشکنه چون اوایل ازدواجم یه بار که دعوا کردیم زد تی وی آیینه وکای وس ...
وااا با مال خودشم دشمنه.من که جات بودم منم میزدم چندتا چیز میشکوندم فک نکنه خبریه
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
یکی عاطفی یکی مثل شما بخاطر گوشی.یکی هم مثل من برای زود عصبی شدن همسرم
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤