gandooombanooo مدیر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 445 عنوان +عکس.چطوره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 47 پست سلام خواهرای گل دارم جهازمو به اشتراک میزارم هم نظر خواهی میکنم هم اگه کسی خواست بخره یه اطلاعاتی داشته باشه نظرتون چیه ؟قشنگه ؟من بهش میگم دخمل جیگر بنفشه من 1397/08/22 | 10:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_nazanin_ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1023 اتوی مخزن دار هوشمند فیلیپس وااااییی به به عزیزم مبارکه من مدل جدیده این رو خریدم برای جهیزیم خیلی بامزه و شیکه و فوق العاده حرفه ای و عالی الان عکس نتی مال خودم رو میذارم ببینید ایشالا که به شادی استفاده کنید افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم
gandooombanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 445 وااااییی به به عزیزم مبارکه من مدل جدیده این رو خریدم برای جهیزیم خیلی بامزه و شیکه و فوق العاده حرف ... نه عزیزم مال شما فقط مخزنش بزرگتره هر دوتاش یکیه من کلی از فروشنده پرسیدم گفت بنفشو ببر فقط اون یه کم بیشتر بود
_nazanin_ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1023 نه عزیزم مال شما فقط مخزنش بزرگتره هر دوتاش یکیه من کلی از فروشنده پرسیدم گفت بنفشو بب ... اااا چه جالب نمیدونستم به من اینطوری گفتن که این مدل جدید تر از مدل شما هست من نمیدونستم به هر حال مبارک باشه عزیزم هردوشون جزو بهترین مدل ها هستن افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم