2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242405 بازدید | 39543 پست
روزای دیگه م بیا گپ بزن ...از مشکلات بارداریت ...بچه ها تجربه دارن ..تا شروع ختم ... احتمالا  ...

مرسی عزیزم میام ..نگو امان از انتظار دو روز دیگه موعدمه فکروخیال بیچارم کرده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مرسی عزیزم میام ..نگو امان از انتظار دو روز دیگه موعدمه فکروخیال بیچارم کرده

آاااا بزنه باردار باشی 😍😍😍😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آاااا بزنه باردار باشی 😍😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه این وقت اذان انشاا...همگی مادربشیم عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خدا از دهنت بشنوه این وقت اذان انشاا...همگی مادربشیم عزیزم

امیدوارم عزیزم...یه سر به تاپیکهات زدم چقدر زجر کشیده ای ....الهی به زودی سعادتمند بشی ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خل میزنه اخه  من عین سگ پاچه ش رو میگیرم این انقدر خونسرد برخورد میکنه  .... اصلا همش ...

خل شدی مگه نکن اخر روتون بهم وا میشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اسممو بذار خانوم.دقیقا کی بیام باز

۱۷ بهمن سربزن حتما

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
یعنی من هفدهم بیام حاضری بزنم خانووم معلمم    

بلی😊

بچه ها سلام میدونم که پست منم نمیخونین از گشا..... اما خوب من همچنان مینویسم هنوز کسی اسم نداده از قدیمیا فقط اناهیتا  ستاره شب. الی ۶۲ و زینب اسم دادن یعنی بقیه نمیخوان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟.     

خل شدی مگه نکن اخر روتون بهم وا میشه 

نمیدونم چمه ...الان از کلینیک پرسیدم ...همش عصبانیم ...همش داد و بیداد میکنم ..😔

بچه ها سلام میدونم که پست منم نمیخونین از گشا..... اما خوب من همچنان مینویسم هنوز کسی اسم نداده از ق ...

اووووووول ✋😂😍

سلام گلی جون خوبی میدونم دوباره حرص خوردنات شروع شده من ازطرف خودم عذرخواهی میکنم منو ببخش

گلی جون خیلی دوستدارم اینبارم توختم شرکت کنم ولی میترسم نرسم مثل قبل مرتب بخونم وخدایی نکرده مدیون بچه‌ها بشم بنابراین میخوام بگم من درکنارتون هستم وتاجایی که بتونم انجام میدم فقط تولیست نیستم درواقع