2777
2789

خلاصهههههه من ازدواج کردم بعد ازچقد دعوا و.......

ولی بازم همش دلم پیش اون بود اونم دورادور میشنیدم ازش😔😔😔

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
تروخدا دعوام نکنید😔 من قبل از ازدواج با یه اقاپسری دوس بودم ک خیلی بهم علاقه داشتیم ولی خانوادم اج ...

دگ بهش فکر نکن. شوهرت گناه داره.. این بی معرفتیه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنبارم بهم زنگ زد بعد از ازدواجم ولی من اصلاااا جواب ندادم ک بیشتر بهش فک کنم

امشب فهمیدم معتادشده والان کمپه😭

الان نامزدی عقدی یا سرخونه زندگیتی؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
منم دلم گرفته ازدست شوهری که عین چی کارمیکنه براننه باباش بعدننش به من انگ دزدی میزنه وقیافه میگیره ...

الاهی بمیرم واسه همه اونایی ک شوهرشون اینطوریه ازجمله خودم😢

اگه عاشقش بودی با کس دگ ازدواج نمیکردی نمیتونستی.. پس دگ بهش فکر نکن.. ان شاالله اونم حالش خوب شه و یه بخت خوب قسمتش بشه.

دارم ممنوعه رومیبینم...چقدچرت وزن ستیزه مضمونش....اه😖😖

كلا هر جا ميلاد كى مرام باشه يه مايه هاى زن ستيزى تو فيلم هست تو ٣تا فيلم نقشش دقيقا يه اخلاقو داشت از ملى و واه هاى نرفته اش كپى شد رو حريم شخصى و ممنوعه😐

دلی دارم پراز دردو پراز غم که گر دستش زنی میپاشدازهم

قربون دلت برم..

چنبارم بهم زنگ زد بعد از ازدواجم ولی من اصلاااا جواب ندادم ک بیشتر بهش فک کنم امشب فهمیدم معتادشده ...

عزیزم براش دعا کن و بسپارش  به خدا  و فراموشش کن 

دیگه الان متاهلی  بی انصافی هست که به یکی دیگه فکر کنی    

این روزا هم میگذره 

خدا بزرگه 

كلا هر جا ميلاد كى مرام باشه يه مايه هاى زن ستيزى تو فيلم هست تو ٣تا فيلم نقشش دقيقا يه اخلاقو داشت ...

آخ آخ اره....سه تاشم دیدم.....حالم بهم خورد...مث حامدبهداده....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اگه عاشقش بودی با کس دگ ازدواج نمیکردی نمیتونستی.. پس دگ بهش فکر نکن.. ان شاالله اونم حالش خوب شه و ...

امیدوارم خوشبخت بشه .

برادرش امشب تو اینستا بهم گف ک چقد بهم ریخته بعد ازدواجم و.....

و اینکه شماهیچوقت بقیه روقضاوت نکن....من عاشق بودم ک ولش کردم....