2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 25 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بدرقه و استقبال هنگام رفت و برگشت از سر کار،غر نزنی،مهربون باشی،وقتی تو خودشه پا پبچش نشی،اگه کمک بخا بهت میگه وقتی میبینی تو خودشه و میگه چیزیم نیس ولش کن بگو باشه میدونم خودت از پسش بر میای،وقتی چیزی میخای غیر مستقیم بگو بگو دلم فلان چیزو میخا با اشتیاق نگو برو بخر،وقتی ناراحتی تو بغلش گریه کن و بگو چرا ناراحتی مردا از گریه بدشون میا ولی تو بغلش گریه کنی تاثیرش خوبه،چیزی یادم نمیا فعلا دیگه😊

همیشه تن صداتونو حفظ کنین آروم باشین با محبت با همسرتون حرف بزنین حتی موقع دعوا 

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
من فقط اينو ميدونم كه رمز موفقيت خيلي خانمها اينه كه غر نميزنن به شوهرانشون كه لامصب من غر زدن خوراك ...

اتفاقا من میبینم تو اطرافیانم هر کس زنش آرومه مرده سالاره ولی هر کس مرده رو با خاک یکسان میکنه مرده کاملا چشم گویان و مطیع زنست حتی اموالم به نام زنش میکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
هیچ وقت پیش شوهرتون بد کسی رو نگید خصوصا خانوادش

من یه خواهر شوهر دارم جلوی شوهرش و ما غیبت خانواده شوهرشو میکنه شوهره هم اصلا ناراحت نمیشه ،خودم اوایل ناراحت میشدم از دست خانواده شوهرم به شوهرم نمیگفتم ،توهم برش داشته بود فکر میکرد خانوادش چقدر خوبن که چیزی نمیگم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

سلام من تو سه سال زندگی مشترک فهمیدم تنها رمز داشتن رابطه خب اینه که مروقتی وارد میشه خیلی خوب برخورد کنی اولین برخورد خیلی مهمه

دوم تا نیم ساعت یه ساعت بعد از ورودش جز حرفای واجب چیزی،مگی 

مطرح کردن خوسته ها بعد از یک ساعت باشه

رعایت احترام هم حتما باشه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن