2777
2789
کی گفته توافقی یعنی بدون شکایت و دعوا توافق میکنی ک چی به کی بدی من خودم دارم توافقی جدامیشم ماشین و ...

اسمش توافقی میشه ک روند دادگاه زود تموم شه وگرنه همچین مفت مفتم نیس‌. ولی اینا الان میگن همینطوری برو

واقعا به این سادگی؟؟؟😐😐😐 دختر جان برو مهرتو بزار اجرا اینقد بدون دنبالت وقتی میخان طلاقت بدن بای ...

اوه خواهر .... آخرش میبخشم و میرم.... اینا یه قرون کف دست من نمیزارن. دادگاهم ک عمر آدمو تباه میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسمش توافقی میشه ک روند دادگاه زود تموم شه وگرنه همچین مفت مفتم نیس‌. ولی اینا الان میگن همینطوری بر ...

برو چ ساده ای دختر 😐😐😐😐مگه کشکه بروبزار اجرا نصفش بهت تعلق میگیره 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
وا مگه اون باید خوشش بیاد اولا دوما مگه قبله عقد کور بوده مردک

دوماد شدیدا دهن بیییییین. میگه سرم کلاه گذاشتی قبل عقد!!! باباش میگه زنگ میزدی میگفتی بیا منو بگیر!!! بعد جالبه با سنتی ازدواج کردیم نمیدونم چطور اینهمه توهمات میتونه از دهنشون خارج شه

کی گفته توافقی یعنی بدون شکایت و دعوا توافق میکنی ک چی به کی بدی من خودم دارم توافقی جدامیشم ماشین و ...

خب تو قانون‌توافقی جدا شدن مهریه نداره حالا اگه بین خودتو یه شرط و شروطایی هست اون فرق میکنه 

ببين برو دنبال كار و درست به اين زودي كه نميخواي ازدواج كني مهرتو بدار اجرا بگو طلاق نميخوام ...

اینکارو کردم آخرش سر ۱۲۰ میلیون توافق کردیم الان میگن توافقی ک پول نمیدن !!! بخدا خیلی نفهمن

😮توافق نکن ازشون شکایت کن نصفه مهرت میرسه چون دختری

سر ۱۲۰ میلیون توافق کرده بودیم مثلا 

هر هفته یه بار زنگ میزنه وکیلم میگه ما اینو نمیخواییم بهشون بگید بیان توافق کنن وکیلم میگه خب سر فلان مبلغ بیایید توافق کنید میگه باشه حله.... میره گم میشه یه هفته دیگه پیداش میشه میگه ما اینو نمیخواییم بیان تموم کنن

... هی با این حرفاش منو له میکنه

مردک بی شرف..... همینکه دارم از این خانواده عجیب غریب جدا میشم خوشحالم. شدیدا عقده حقارت داره و میگه حتی اگه پاهام رو ببوسی هم بازم کاملا احترام نزاشتی. زنش از خودش بدتر..... پسره هم ساخته دست این دوتا دیوونه.