2777
2789
آرمیا...  اِرمیا .... اُرمیا ...اَرمیا کدومه تلفظش؟

هم آرمیا

هم اِرمیا

ما اِرمیا گذاشتیم..اصلش همینه

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
ارمیا دخترونه س که😶 حق ارمیا نبود اول شه

ارميا اسم پيامو خداست و مرد هم بوده

تو تاريخ هم همه ارميا ها مرد هستن

اسم عبري هست

يهودي ها هم رو پسرا ميذارن

اون خانم كه ارميا گذاشته قاطي داشتن خانوادش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باربَد خوب ي نوازنده ساز بوده

وليكن ارميا پيامبر خداست

اگه برات مهمه

و اينكه اين رو شخصيت موثر و تاثير گذاره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

با کمال احترام 

هیچ کدوم 

جانیار ک دیگه هییییییچ 

آدم یاد جانی و قاتل میوفته 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

من میخواستم اسم پسرمو بزارم ارمیا ولی شوهرم دوست نداشت...گفت اسم ایرانی بزار نه عبری منم گفتم آریان.الان اسم پسرم آریانه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

ارمیا با کسره الف به معنای بزرگ داشته شده از سمت خداوند باریشه عبری

جانیار یعنی یاری دهنده جان باریشه پارسی

باربد نوازنده دوره ساسانی به معنای راه یافته به دربار شاهان

ارمیا با کسره الف به معنای بزرگ داشته شده از سمت خداوند باریشه عبری جانیار یعنی یاری دهنده جان باری ...

از لحاظ تلفظ و معنی ارمیا رو بیشتر دوست داشتم

انشالله گل پسرتون نامدار باشه و همیشه نور چشمتون باشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ممنون عزیزم بزرگواری

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ارميا اسم پيامو خداست و مرد هم بوده تو تاريخ هم همه ارميا ها مرد هستن اسم عبري هست يهودي ها هم رو ...

عزیزم با من نبودی ولی من اومدم بگم حالا واجب نبود توهین مستقیم کنی ب خانواده طرف.

عفت-کلام-داشته-باشیم#  

عزیزم با من نبودی ولی من اومدم بگم حالا واجب نبود توهین مستقیم کنی ب خانواده طرف. عفت-کلام-داشته-ب ...

خوبي شما!!!

دايي عزيز تر از مادري!