2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره امتحانت میکنه امیدوارم سربلند بیرون بیای چون شوهر من دقیقا همین حرف شوهر شما رو بهم زد منم گفتم باشه مهرم و بهت می بخشم چون زندگی بدون تو اون مهریه ارزشش و نداره اونم گفت افرین داشتم امتحانت میکردم فقط

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
من اعتماد کامل دارم بهش

خب عزیزم شما از روی علاقت داری تصمیم میگیری و میخوای ببخشی ولی اگر نظر بقیرو از روی منطق بخوای بهتره نبخشی چون آدما از فردای خودشونم خبر ندارن و شما باید به ۲۰ سال دیگتم فکر کنی 

ولی اگر تصمیمتو گرفتی و اعتماد کامل داری دیگه نظر نخواه از بقیه 

💚💙💜💛
فک کنم فقط میخواست عکس العملمو ببینه بعد اینکه ازش پرییدم چرا هی میگی دیگه نگفت

خب چه کاریه مهرت و ببخشی آخه ؟ قرار نیست همه حق و حقوق با اون باشه شما حتی مهریه هم نداشته باشی . هیچکس از دو روز بعدش خبر نداره

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
حق طلاق حق حضانت فرزند حق مسکن حق مسافرت حق کار  حق جراحی  حق تقسیم اموال  اگر ...

عععع چ داغون چرا اینارو بهمون نگفتن خخخ پس میگم در قبال این حق ها مهرمو میبخشم 

مممم عاپلانس به نظرم

تا لحظه اخر بگو می بخشم مهریه ام و بخاطرت بگو بریم محضر مهریه ام ببخشم بهد اگه دیدی واقعا داره میبرت نرو بگو شوخی کردم

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

من زبونی بخشیدم و همیشه بهش میگم هیچ اعتقادی به مهر ندارم و اگ سن و عقل الان داشتم یه سکه مهرم میگردم 

و ایشون هم تشکر میکنه از اینکه قلبی بخشیدم 

اما خب احتیاط شرط عقلع و آدمی هم همیشه در حال تغییر 

پ با این حال که تو دلم بخشیدم اما هرگز کتبی اینکار نمیکنم 

و تو زندگیم بارها ثابت کردم که پول برام ارزش نداره 

و دیگ نیازی نی با امضا ببخشم 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

عزیزم ، الان احساساتت خیلی داغه.  جونگیر نشی.  مردها جنبه ندارن حتی اکه رفتارش با شما خوب باشه ، به فکر لحظاتی باش که خدای نکرده اخلاقش عوض بشه.  اون موقع میخای چه کنی.  حالا من مهریه م چهارصدتاست یه بارم تا مرز طلاق پیش رفتم زبون شوهرم ده متره.  وای به حالی که مهریه هم نباشه.  انشالا که همیشه خوش باشی ولی از حقت نگذر.  مردها زیادی خوش باشن خیلی غلطها میکنن. از ما گفتن 

😂😂

جدی میگم ما رفتیم طرف به شوهرم گفت اولا دیگه بخشنامه اومده اضافه نشه به مهر دوما مگه مغز خر خوردی ؟😲😲 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

همیشه آدم ضربه رو از کسی میخوره ک بهش اعتماد داره.فک کن حق طلاقم گرفتی مهریه تم بخشیدی فردا خدایی نکرده بهت خیانت کنه میگه تو ک حق طلاق داری برو طلاق تو بگیر. اگه اولش ب فک آخرش نباشی آخرش ب فکر اولش میفتی

جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود؟؟!!!

از دوس داشتن زیادی دیگه جوگیر نشو.والا شوهر من از بس دوسم داره میگه بیا بریم مهریه رو بیشتر کنم برات.برا شما برعکسه🤔

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍