2777
2789
عنوان

تا حالا براتون پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 38 پست
یعمی انقد همتون فشار روحی و عصبی دارید؟؟😧😧😳

عزیزم من یه بچه مریض دارم و خیلی مشکلات دیگه هم دارم

بچه مریض داشتن بزرگترین غم  دنیاست😢😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییزم  خدانکنه  نمیدونی علتش چیه منم خیییلی این مورد برام پیش میاد و واقعا حس بدی ...

عزیزم یجا نوشته بود ک تو اون لحظه امکان سکته هس ک بدن مقاومت میکنه.اینم تو نت نوشته بود

تشنج فوکال یا میوکلونوس نوع دیگری از حرکات غیر ارادی است که به صورت حرکات پرشی در اندام ها ظاهر می شود. این پرش ها کوتاه مدت و تکرار شونده هستند و می توانند در دست ها ، پاها و سایر اندام ها رخ دهند. در این مورد باید برای بیمار حتما بررسی تشخیصی انجام شود و خصوصا نوار مغز گرفته شود تا در صورت لزوم درمان اختصاصی تجویز شود. اگر پرش های فوکال یا میوکلونوی های شبانه نامیده می شوند که بسته به نوع آن باید پیگیری و درمان شوند.

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها... لطفا اگرم استرس دارید خیلی نفس عمیق بکشید تو روز.. و ورزش فراموش نشه.. خیلی حالتونو بهتر میکنه ورزش..مخصوصا هوازی.. حتما یه دوست خوب پیدا کنید و درد دل کنید باهاش یا اونم باشما..

اینا استرستونو کم میکنه... ولی زبونم لال.. و خدایی نکررررررده و خدانکنه همین چیزا ممکنه تو طولانی مدت باعث سکته قلبی بشه.. قلب ادمم تا یه حدودی تحمل داره

عزیزم یجا نوشته بود ک تو اون لحظه امکان سکته هس ک بدن مقاومت میکنه.اینم تو نت نوشته بود تشنج فوکال ...

وای خدای من😢😢😢

ممنونم ازت گلم

مرسی که بهم گفتی

بچه ها... لطفا اگرم استرس دارید خیلی نفس عمیق بکشید تو روز.. و ورزش فراموش نشه.. خیلی حالتونو بهتر م ...

عزیزم ممنونم ازت گلم

تو هم دعا کن 

هم فکرم بیش از حد درگیره هم بقیه موارد که گفتی رو دارم😢

برو پیش یه روانشناس اون حتما کمکت میکنه نظرات ما خیلی تخصصی نیست و نمیتونه بهت کمک کنه اما قبل خواب تاجایی ممکنه چیزایی باعث اضطرابت میشه رو برطرف کن قبل از خواب ریلکس کن  اینجوری که دراز بکش کاملا بدنت رو شل کن دست و پاهات رو رو هم نذار و نفس عمیق بکش و به هیچ چیز فکر نکن صدای نفستو گوش کن و اگر بازم حواست پرت میشه شروع کن شمردن نفس هات 

برو پیش یه روانشناس اون حتما کمکت میکنه نظرات ما خیلی تخصصی نیست و نمیتونه بهت کمک کنه اما قبل خواب ...

ممنونم ازت گلم 

باشه چشم مرسی

دکتر هم رفتم و برام قرص فلوکستین نوشته اما حقیقتش هنوز نخوردم 

عزیزم من یه بچه مریض دارم و خیلی مشکلات دیگه هم دارم بچه مریض داشتن بزرگترین غم  دنیاست😢😢😢

اره خیلی غم انگیزه 😔ولی اجرت خیلیه و ثوابت خیلیه.. شک نکن بهشتی میشی... بخاطر اینکه یه بنده ی خدارو مواظبشی.. 

اره خیلی غم انگیزه 😔ولی اجرت خیلیه و ثوابت خیلیه.. شک نکن بهشتی میشی... بخاطر اینکه یه بنده ی خدارو ...

ممنونم ازت گلم 

بهشت رو نمیخوام وقنی دنیام جهنمه😢😢😢

اگه جسمیه مشکلش و اعتقادت قویه برو پیش امام رضا... انشاا.. شفا بده ...همه مریضامونو😔

عزیزم ممنونم ازت گلم 

مشکلش هم جسمی و هم ذهنی 

من اعتقاداتم خیلی کمرنگ شده از وقتی پسرم مشکل پیدا کرده 

ولی شما اگه رفتی حتما براش دعا کن😢😢😢

عزیزم ممنونم ازت گلم  مشکلش هم جسمی و هم ذهنی  من اعتقاداتم خیلی کمرنگ شده از وقتی پسرم ...

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما دعا میکنم ک پسرت حالش خیلی بهتر بشه..

میدوتم چقد سختی کشیدی..

شاید اگه من بودم دیگه ایمانی نمیموند برام😔خدا کمکت کنه