2777
2789
کسی نیس

آره من فرو رفته بودن نوکشون ب همین دلیل زخم شدن و تا پنجاه روز خوب نشد،با میک زدن بچه بیرون میان

بچت چن وقتشه

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من فرو رفته بودن نوکشون ب همین دلیل زخم شدن و تا پنجاه روز خوب نشد،با میک زدن بچه بیرون میان بچ ...

بچم هشت روزشه،رابط سینه گذاشتم تا بتونه شیر بخوره سینم زخم شده خیلی درد دارم،بدبختی نوکش خیلی زود دوباره میره تو انگار ن انگار ک میک زده اومده بیرون دوباره برمیگرده تو

تا یکی دو ماهگی طول میکشه درست بشه من اولاش رابط سینه گذاشتم قبل شیر دادن نوک سینه رو با سرنگ میکشیدم بیرون سریع میزاشتم دهن نینی سرنگ گاوی هستش خیلی بزرگه سر اونو بریدم اونجاش که جا سوزنه اونو بریدم دسته داخلش برعکس گذاشتم داخلش اونجا که جای انگشت داره اون طرفو بزار روی سینه

تا یکی دو ماهگی طول میکشه درست بشه من اولاش رابط سینه گذاشتم قبل شیر دادن نوک سینه رو با سرنگ میکشید ...

بی فایدس نمیگیره فقط رابطو میگیره،چندوقت رابط استفاده کردی؟امیدوارباشم ک سینمو بگیره؟

بی فایدس نمیگیره فقط رابطو میگیره،چندوقت رابط استفاده کردی؟امیدوارباشم ک سینمو بگیره؟

نزدیک دو ماه رابط استفاده کردم شیر دوش برقی قوی گرفتم روزی پنج شش بار هر بار نیم ساعت با شیر دوش میدوشیدم خیلی سخت بود ولی ارزشش داشت سینمو گرفت نوکشم بیشتر اومد بیرون تا دو سالگیم شیرم و خورد هر چقدر فکش قوی تر بشه نوک سینت بهتر میشه نگران نباش عزیزم