2777
2789
عنوان

چروک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 16915 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=74165503]برای لاغری . برو روغن زیره سیاه با دارچینو مخلوط کنم نصف به نصف . بمال به بدنت. بعد ...

جواب گرفتین شما 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
[QUOTE=74165503]برای لاغری . برو روغن زیره سیاه با دارچینو مخلوط کنم نصف به نصف . بمال به بدنت. بعد ...

نه نه !! روغن جفتشو از عطاری ها تهیه کن . با هم مخلوط کن . منظورم روغن دارچین و روغن زیره سیاه . من خودم خیلی درباره انواع روغن ها اطلاع دارم . این روش واقعا خوبه !! مطمئنه !

با سلام ، توصیه ما به شما با توجه به سنتون کرم ضد چروک فور اور بلوم هست که دارای چهار پروتئین اولیه تولید کلاژن بوده و حاوی اسید هیالورونیک بوده و قدرت مرطوب کنندگی بسیار خوبی داره که در کم کردن عمق چین و چروک ها و همچنین کلاژن سازی و سفت کردن پوست بسیار موثر هست که می تونید از لینک زیر ببینید.

سلام دوستان عزیزم یه مدتی بود که دلم میخواست صورتم رو بوتاکس کنم ولی بعد که فهمیدم که چه عوارضی داره دیگه منصرف شدم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 😍😍😍.mojezeye_zibayi98@

همه باید روتین پوستی داشته باسن 

روتین پوستی هم مرطوب کننده  آبرسان    وضدافتابه

از سن 20 به بالا یه سری مراقبت های تخصصی تر لازمه 

الانم که بحثتون چروکه 

من چون مشاورم بهتون کرم فوق آبرسان و جوانساز بلک بری حاوی طلای 24عیار پیشنهاد میدم 

اینم شمارمه 09381693145 هر سوالی داشتید در خدمتم