2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم# 😓

#یک-صدا-بگوییم-بزااااااااار‍ 

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
دوست خوبم به نظرت بهتر نیست تاپیک های قبلیه دیگران رو بروشون نیاریم؟؟میدونم ک قصدت بد نبوده و حتی دع ...

خب استارتر خودشون زبون دارن و میتونن جواب منو بدن.

اگرهم دوست نداشتن تاپیکشون بمونه میتونستن به نی نی یار بگن تابراشون حذف کنه.

نوشته من سروصدا نداشت عزیزم اینا ی عده منحرفن میخوان منو بدنام کنن باورکن😊

حالا بگودیگه چی نوشتی.. 

وای بر منحرفان😂😂😂

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بزار#  

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز