2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عكس همسرمو نديدم

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
استارتر چقدرم با شوهرت دعواتون شده.ان شاالله مشکلتون حل بشه

دوست خوبم به نظرت بهتر نیست تاپیک های قبلیه دیگران رو بروشون نیاریم؟؟میدونم ک قصدت بد نبوده و حتی دعای خیرم براش کردی ولی شاید یاد اوریش باعث ناراحتیه استارتر بشه😙

واسه ی خوشبختیه من و همسرم صلوات بفرسین لطفا😍😘
تو دیگه خیلی منحرفی ی تاپیک بزن منحرفا بیاین با هم باشیم😆

عاغا خودت بوگو اخر کامنتت منظورت چی بود من هنوزم نتونستم درس بخونمش😂😅

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
لنزه ها

فکردم بپرسم استارتر ناراحت میشه که همه جامومیگن عمل کردی الانم چشامومیگین لنزه 

این رنگی بهش میاد

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

ندیدم-🙁# 🙁🙁🙁🙁🙁

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
فکردم بپرسم استارتر ناراحت میشه که همه جامومیگن عمل کردی الانم چشامومیگین لنزه  این رنگی بهش م ...

بوهمیا ک بود و چ کرد

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢