2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم باردارم زده 4.5 اما هنوز دکتر نرفتم هفته 7 چهارشنبه میخام برم دکتر بنظرتون خطرناک نیس؟

تیرویید کم کار روی هوش بچه تاثیر میزاره حتما حتما برو دکتر تا قرص بده انشالله یه نی نی باهوش دنیا  بیاری

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
تیرویید کم کار روی هوش بچه تاثیر میزاره حتما حتما برو دکتر تا قرص بده انشالله یه نی نی باهوش دنیا&nb ...

الان تا چهارشنبه میخام برم دکتر بنظرتون خطر نداره قبل بارداری تیروییدم خوب بود یدوفولیک میخوردم دکتر گفت اسید فولیک بخور نمیدونم چیکار کنم میترسم

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
الان تا چهارشنبه میخام برم دکتر بنظرتون خطر نداره قبل بارداری تیروییدم خوب بود یدوفولیک میخوردم دکتر ...

یدوفولیک برات خوبه اتفاقا بخوری چون ید تو قرص باعث میشه تیروییدت نرمال بشه...ن مشکلی نیس

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ازین میترسم هفت هفتمه دیر شده باشه بجم طوریش بشه

فکر بد به دلت راه نده دختر عموم دیابت بارداری داشت همش تو بیمارستان بود الان بچش هیچ مشکلی نداره

نگران نباش گلم انشاالله چهارشنبه داروهات از دکتر بگیر مرتب استفاده کن

فکر بد به دلت راه نده دختر عموم دیابت بارداری داشت همش تو بیمارستان بود الان بچش هیچ مشکلی نداره نگ ...

مرسی عزیزم اوتشب که دیدم جواب آزمایشمو از ترس حالم بد شد قلبم داشت از جا کنده میشد شوهرم گفت اونایی که تو روستا یا تو چادر بچه میارن جیکارمیوکنن پس حتی یه آزمایشم نمیدن دیدم واقعا راس میگه

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
مرسی عزیزم اوتشب که دیدم جواب آزمایشمو از ترس حالم بد شد قلبم داشت از جا کنده میشد شوهرم گفت اونایی ...

اره گلم  همین استرست حالت بدتر میکنه ریلکس باش ما الان تو ماه های اول بارداری هستیم خیلی باید مراقب باشبم

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید