2777
2789
عنوان

بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست
مبارکه کمرنگه چون قبل تاریخ پریودی زدی منم همینطور بودم

ما جلوگیری طبیعی داشتیم ممکنه با پیش اب شده باشه 

اگه اینطوری باشه سقط میشه؟؟

اخه من بعد نزدیکی سرما خوردم دگزا متازون زدم واسه جنین خطرناکه؟

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
چیزی نیس .. مث پریودی ..خود ب خودی سقط میشه... نگران نباش انشاالله ک سالم بمونه واست ..دیگ قسمت این ...

ممنون عزیزم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا حس تهوع زوده تهوع برای وقتی ک هورمونی  ک ازحفت ترشح میشه ب بالاترین میزان میرسه  نه ز ...

اهان مرسی گلم

ما جلوگیری طبیعی داشتیم ممکنه با پیش اب شده باشه  اگه اینطوری باشه سقط میشه؟؟ اخه من بعد نزدی ...

ببین عزیزم حتی با پیش اب شده باشی حتی دارو خورده باشی بچه جاش امنه نگران نباش منم رفتم رو سرسره ی آبی ۵بار سر خوردن تکونای وحشتناک دارو ولی بچم سالم بود نگران نباش توکل کن بخدا .بزار یک روز از موعد بگذره اگر پریود نشدی برو آزمایش 

ببین عزیزم حتی با پیش اب شده باشی حتی دارو خورده باشی بچه جاش امنه نگران نباش منم رفتم رو سرسره ی آب ...

خیالم راحت شد باشه ممنون عزیز دلم😍

حالا عکسشو بزار شاید ماهم دیدیم

یه بیبی دیگه میگیرم میزنم عکسشو میزارم این تار میشه هرکار کردم نشد 

دقت کنین هاله دیده میشه تو عکس دیده نمیشه زیاد ولی من الان دستمه قشنگ میبینم

شوهرم رفته بود داروخونه از همینا داشته فقط