2777
2789
نهههههه فاجعه میشه اونوقت باید کار کنه پولشو بده شوهر.مادربزرگ من بعد اینهمه سال همینه وضعش

یعنی حقوقشو میده به شوهرش؟پول توجیبی میگیره ازش؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی 2 تومن میده تقریبا. ک 600 تومنش باید قسط بدم بقیشم خرید خونه و پوشک و دکتر و خرید لباس و کلا هم ...

درامدش چقدره ماهیانه تقریبا؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

فکر میکنم شوهرت خسیس نیست

مرد خسیس خرج خونه رو نمیده زنش

چون خرید خونه و ...با شما بوده از وضع بازار خبر نداره 

شما سعی کن بیشتر با خودش بری خرید،جلوش مدام حساب کتاب کن

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

نه خوبم میدونه. بعد هی میگه چرا نمیری ارایشگاه. این ماه ی ارایشگاه رفتم و ی مانتو خریدم پول زودتر تموم شد بهش گفتم الان دوهفتست پول نداده انقدر بهم برخورده. منم دارم از پس انداز خودم ک مال زمان شاغل بودنم بود خرج میکنم

دو تومن بهت می ده باز می گی خسیسه خسیس کسیه که از خوراک و پوشاک و خرج خونه کم بذاره

عزیزم گفتم ازین دو تومن ک میده 600 تومن میره برای قسط. شما 1400 حساب کن. ک فقط پول پوشک  ماهی سربفلک میزنه. دیگه دارو ودکتر و بقیه چیزا بکنار

خوب الان من خودم دارم خرج میکنم و تقریبا هرماه 1 تومن از حساب خودم برمیدارم برای خرج. اگه وضعش بد بود حرفی نبود ولی دست و دلش میلرزه. منو با ی بچه یک ساله با هزار تومن گذاشت 1 هفته رفت برای کارش جنوب

عزیزم گفتم ازین دو تومن ک میده 600 تومن میره برای قسط. شما 1400 حساب کن. ک فقط پول پوشک  ماهی س ...

می دونم  چی می گی عزیزم

منظورم اینه شوهرت زیادی خسیس نیست .اخه با عنوان تایپک من فکر کردم هیچ پولی بهت نمی ده

می دونم  چی می گی عزیزم منظورم اینه شوهرت زیادی خسیس نیست .اخه با عنوان تایپک من فکر کردم هیچ ...

خوب من الان دارم همش از پس اندازم خرج میکنم. دلش نمیاد خرج کنه. فکر کنم ماهی 20، 30 تومنم درامدشه ولی اینجوریه

اخه اونم تو این مورد یعنی مسائل مالی خیلی سیاست داره.نم پس نمیده

شوهر من خسیس نیستا ولی هرموقع برای من خرج میکنه هی حساب کتاب میکنه هی میگه ده بار گفته تواین سه رو چهار صد تومن خرج کردیم 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
شوهر من خسیس نیستا ولی هرموقع برای من خرج میکنه هی حساب کتاب میکنه هی میگه ده بار گفته تواین سه رو چ ...

برای منم لیست حساب و کتاب میده که انقدر خرج کردم. انگار بردم خونه بابام . 

2790
2778
2791
2779
2792