2777
2789
چیکار کرد مگ؟😂 من نصف شبا یهو دلم برا شوهر و پسرم تنگ میشه میبوسمشون گفتم شماهم انجام بدید هم فانه ...

گفت مسخره ترسیدم برو اونور   😒😫 منم گفتم شیطونه میگه بزن به دیوار یکیش کن

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان شوهرم تو خواب بغلم کرد گفت حالا بریم گفتم کجا ؟ گفت بریم نماز بخونیم 😂 خندیدم اونم خندید دوباره گفت بریم ؟ گفتم الان که اذان نگفته ،فکر کردم بیداره دیدم خوابید نگو خواب میدیده😂😂😂 

خاب بود هنوزم خابه😊

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

خواهر محترمشون الان تل زدن از خواب پروندش بیچاره رو بعد ک دل و فکر ما هزار راه رفت ک یعنی چ اتفاقی افتاده گفت عصر تل زدم جواب ندادی خب چخبرا  هیچی دیگه نوبت ب شیطونی کردن من نرسید

همین الان شوهرم تو خواب بغلم کرد گفت حالا بریم گفتم کجا ؟ گفت بریم نماز بخونیم 😂 خندیدم اونم خندید ...

وای چ بچه مثبتم هست😂😂😂

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بنده خدا شما نیت کن بعدن انجام میدی

قبول باشه پس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی