2777
2789
عنوان

داستان زایمان😍 و بعد زایمان من😢+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 134987 بازدید | 1083 پست
من ک رفتم گفت ب دکترت زنگ بزن انقد بیخیال نباش همون لحظه پسرم یدفعه لگد زد منم خاطر جمع شدم گفتم ن م ...

الان جا داره بگیم خوش به حالت چه مادرشوهر# خوبی داری

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

زدم زیر گریه دکترم گفت چته هیچی نیست تو ک دلت میخواست سزارین شی  میخواستی بری خصوصی ۴ ملیون پیاده شی الان اینجا عملت میکنم هیچی نمیدی خوشحال باش گفتم بچم چطوره گفت نگران نباش خواهرشوهرمو صدا زدن گفتن لباساشو وسایلاشو بردار اومد تو دید دارم گریا میکنم کلی دلداریم داد ی لباس دادن تنم کردن رفتن ک منو اماده کنن برا اتاق عمل از اینجا خواهرشوهرم همش فیلم میگرفت میگفت یادگاری میمونه برات

ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم زیر گریه دکترم گفت چته هیچی نیست تو ک دلت میخواست سزارین شی  میخواستی بری خصوصی ۴ ملیون پیا ...

خوش به حالت چه خواهرشوهر# خوبی داری 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

دانشجوها اومدن سوند وصل کنن یبار بد وصل کردن پاره شد دوباره وصل کردن داشتم میرفتم اتاق عمل استرس داشتم خیلی شوهرمم رنگش پریده بود ی مامایی بود گیر داده بود ب دکترم ک چرا میگی عمل باید طبیعی بزاد نکنه تو فامیلشی هی میومد میگفت دکتر فامیلته؟تو از منم سالم تری باید طبیعی بزای من زیر اب این دکتر میزنم چرا میخواد عمل کنه دلم میخواست خفش کنم اما دکترم خدا خیرش بده بهش گفت برو زیر ابمو بزن من این نوار قلبو نشونشون بدم کارمو تایید میکنن بالاخره بردنم اتاق عمل یکم ترسیدم از کمر بی حسم کردن داشتن بچمو در میاوردن حس کردم یچی تو شکمم اینور اونور میبرن انگار حس میکردم گفتم من حسسسس دارم زدن کلا بیهوشم کردن البته نمیدونم شایدم بیهوشم نکردن چون خواب بودم اما تمام صداهاشون میشنیدم اما صدای بچه نشنیدم چشامو ک باز کردم دیدم پتو دورم پیچیده و دارم مثل بید میلرزم

ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ 

خدا خیرش بده مادرشوهرتو.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کلا خوش به حالت 😀🙌

بعد ک بهوش اومدم خواستنم ببرنم بخش تو اسانسور شوهرم اومد کنارم منو بوسید گفت ی پسر بهم دادی مثل ماه دماغ  داره اندازه نخود انقددددسفیدو نازه ک نگو بردنم بخش خواهرشوهرم اومد پیشم گفت بچه انقد نازه ک نگو موهاش مثل کنف سفیده مثل برف چشاشم مثل مروارید ابی  دماغشم کپی دماغ من

بعد ک بهوش اومدم خواستنم ببرنم بخش تو اسانسور شوهرم اومد کنارم منو بوسید گفت ی پسر بهم دادی مثل ماه ...

مروارید که آبی نیست😰

مروارید که آبی نیست😰

به نکته کلفتی اشاره کردی😂😂😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️