2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دخترم خوابه شوهرم ناهارنیومده هنوزمنتظرم بیادبعدچرت بزنم.به این فکرمیکنم واسه سالگردازدواجمون که چندروزدیگه ست چی بخرم چیکارکنم😥😥😥😥😥

همسرم چی میخوادبخره واسم😄😄😄😄😄

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
در حال گریه کردن😢😢😢 غروب که میشه جای خالی بابام نفسمو بند بیاره، دلم براش یه ذره شده😢😢😢

خدا روح باباتو قرین آرامش کنه😢عزیزدلم خودتو اذیت میکنی بابات ناراحت میشه ها😢😢😢😢

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

کنار بخاری لم دادم

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

سلام از تشيع جنازه اقوام اومدم دراز كشيدم همش قيافش تو كفن جلو چشممه ترس دارم امشبم خونه تنهام كلافه ام

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!