2777
2789
عنوان

مادر شوهر😩😩😩😩😩😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید بیماره وسواس فکری داره 

بهش از این دید نگاه کن بیمار روحی هست باور کن خودش بیشتر عذاب میکشه وبا لبخند بگو مادر جان اگر دیدم براتون میارم خیالتون راحت 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
تو هم یبار بگو جاروی حیاطم گم شده یه جادوگر تو خواب بهم گفت یه پیرزن که از نزدیکهای شوهرته دزدیده&nb ...

😂😂😂😂😂 عالی بود

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

تو هم بگو این ظرفم نیست یا این وسیلم نیست خواب دیدم تو برداشتی

تو ک خوبی من خواهر شوهر ندارم لباسا مادر شوهرمم ک اینقدر کهنن ک نگو

یه روز گیررر داده بود ک شلوار پدر شوهرت نیست تو برداشتی

اخه شلوارش به چه دردم میخوره

چند وقت قبل از اون وقتی من نبودم اومده بود خونم با کم شدن وسایلم فهمیدم طبقه بالاشونیم رفته بود کلید ساخته بود

منم گفتم نه من ک بر نداشتم میخواستم ببینم شما کرم منو از رو میزم برداشتین با اونظرف ترشی ک تویخچال بود 

اولش انکار کرد بعد یع چیزی شد گفت برواز اتاق بیار کرمم تو اتاق توی طاقچه بود حالا به درکه پولشون ولی دزدی بود دیگع

ترشیم تو یخچالش بود بهشم گفتم گفت خودت اوردی یادت نیس

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
اونوقت شوهرت هیچی نمیگه بهشون؟؟که حق ندارین به زن من تهمت بزنین؟؟؟؟؟

چرا گفته بود ینی چی عقلت چرا کمه،شکسته باشه خو میذاره تو آشغالی دیگ ،گفته بود کدوم زن جــنده اومد ب خابت....

خاب رو بهونه کرده و حرفشو زده

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

منم یبار مادر شوهر گیر داده بود که چادرم با یمی تو عوض شده حالا من چادرمو میشناسم هاااا علامت داره جلو همه گفته بود منم لجم گرفت گفتم اگه عاشق چادرم شدی میخای به این بهانه ازم بگیری یه چیزی راحت بگو تا خودم بدنپم بهت دیگه حرفی ازش نزد 

من یه کاسه از جهیزیه مادرم داشتم مادر شوهرم به زور ازم گرفت گفت مال دخترمه یعنی فقط خجالت کشیدم باهاش دهن به دهن بشم بعد یه مدت به دخترش گفتم مادرت فلان کار و کرد اون ظرف هم مال مادرمه قابل نداره اگه نمیخوایی پسش بده در ضمن اگه مال شما هم بود به مادرت بگو من دزد خونه شون نیستم میتونه بهتر درخواست کنه .به شوهرم هم گفتم  ولی خب کاریش نمیشه کرد همیشه بحث حرمت موی سفیدشون مطرح میشه .که به نظر من مال من با وایتکس سفیدش کردن نه تجربه و سختی کشیدن 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌