2821
2789

مباااارمه🎈🎈🎈🎈🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎄🎄🎄🎃🎃🎆🎆🎆🎆🎊🎊🎊🎉🎉🎇🎇🎇

مامان شدی قدراین نعمتوبدون خیلی خیلی مواظب باش

منم دعام کن 

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مباااارمه🎈🎈🎈🎈🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎄🎄🎄🎃🎃🎆🎆🎆🎆🎊🎊🎊🎉🎉🎇🎇🎇 مامان شدی قدراین نعمتوبدون خی ...

مرسی عزیزدلم..انشاالله قسمت شمابشه من ک همیشه واسه همه دعامیکنم چون واقعاانتظارکشیدن سخته

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
مرسی عزیزدلم..انشاالله قسمت شمابشه من ک همیشه واسه همه دعامیکنم چون واقعاانتظارکشیدن سخته

ممنونم ازدعای خیرت

۷ماهه منتظرم یه سقط یه ماهه داشتم 

۲۵پریودمه دعاکن پریودنشم نی نی بیادتودلم😊

چطوری تیکر بارداری زدی ؟ منم میخوام امضای شما را بذارم

عزیزم بالای صفحه سمت چپ روی قسمت عکس بزن نوشته نی نی سایت من بروتوش بزن رو اطلاعات کاربری بعداونجا هس همه

سلام عزيزم مبارك باشه ايشالا بسلامتي ني ني خوشگل ات رو بگيري بغلت براي منم دعا كن چنين حسي رو تجربه ...

مرسی عزیزم..انشاالله شماهم مامان بشی ب زودی زود

ممنونم ازدعای خیرت ۷ماهه منتظرم یه سقط یه ماهه داشتم  ۲۵پریودمه دعاکن پریودنشم نی نی بیادتودل ...

اخی عزیزم..انشاالله این ماه دیگه انتظارت تموم میشه ومامان میشی فقط توکل کن ب خدا وخودتوب یچیزسرگرم کن ک زیادفکرتومشغولش نکنی ک یکی از دلایل مهم توبارداریه

اخی عزیزم..انشاالله این ماه دیگه انتظارت تموم میشه ومامان میشی فقط توکل کن ب خدا وخودتوب یچیزسرگرم ک ...

ممنون ازلطفت🌹🌹🌸🌸🍀🍀🍁🍁

اونایی ک مامان شدن عددبتاشون چندبوده؟برای من توچهارهفته بتام بعد6روز شده380 یعنی خیلی کمه؟؟برای بعضیارو دید1000ب بالاهم بوده😢😢