2777
2789
انشالله عزيزم خداكنه ماه جديد

ب چیز های خوب فک کن اون شب 

شب توعه و مهم اینکه شاد باشی هر حرف و کاری هم هرکی زد محل نزار ب خودت بگو بعدا بش فک میکنم و واسش ناراحتی و تلافی میکنم نزار   نه اونا ب هدفشون برسن نه ناراحت عروسیت بشی

چه کارهاییت مونده؟

مشکل خاصی داری با مادر شوهر نگرانی؟ البته طبیعی هم هست 

یادم تورو فراموش..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب چیز های خوب فک کن اون شب  شب توعه و مهم اینکه شاد باشی هر حرف و کاری هم هرکی زد محل نزار ب خ ...

دسته گلم مونده و اينكه هنوز ساقدوش ندارم

ميره الكي شايعه پخش ميكنه

يعني ب اين راحتي؟

اره يه رقص ساده اس يه ويديو تانگو بزار پخش بشه با همون اهنگي كه دوست داري روز عروسيتم از قبل اهنگرو به گروه موزيكتون بده 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش
   ولی خوب واقعا هم‌ ویدیو مثل چی تاثیر داره و‌ روزش رو‌قشنگ میکنه کمکش کردی در واقعه ...

من خودم نداشتم براي همين حسرتش به دلمه دوست ندارم دختراي ديگه حسرت اين چيزا به دلشون بمونه

ميترسم خراب كنم اخه تا حالا تانگو نرفتم 

انقدر راحته مگه همه عروسا تانگو رفتن قبلا اگه بدوني چقدر تو خاطره انگيز و رمانتيك شدن عروسيت و اينكه از ديد ديگران و تو فيلم عروسيت شيكه تاثير داره ترست از بين ميره

دسته گلم مونده و اينكه هنوز ساقدوش ندارم ميره الكي شايعه پخش ميكنه

یه چیز بگم روحیت عوض شه

عروسی خواهرم کلی لباس ست واسه ساقدوش ها داده بود مزون اندازه هامون دوخته بود

و از ۵ تا دختر ساقدوش خودش ۳ تامون درگیر کار های عروسی لباس ارایشگاه فلان مدل گل ک عروس میخواست بودیم و‌وقت نکردیم بریم پرو

قرار شد ۵تایی با عروس ۱ هفته ب عروسی بریم پرو کنیم و چون یبار اندازه گرفته بود و خیلی معروف بود همه ذوق داشتیم و فک میکردم یه چیز پرفکت شیک دوخته ستشم سر یقه و گل دور دست داشتیم حد گل هم قرار بود واسه فیلم بزاریم

( فیلم برداری فورمالیته هم ساقدوش ها بودیم ولی لباس مال خودمون بود  و فقط یه لباس حریر ساده واسمون گرفته بود فیلم برداری سالن لباس واسه همه گرفت)

حالا ما رفتیم پرو دیدم رنگ لباس ک قرار بود ملیح باشه یه رنگ پررنگ

مدل یقه ها ک قرار بود همه با هم فرق کنه همه یه شکل و بدفرم زشت

اندازه ها چپه چُل

قد مال یکی خیلیی بلند انگار پیراهن مامانشو پوشیده

یکی تا زانوش

( خیاط فک کرده بحای یقه قد پیراهن ها رو ۵ تا قد مختلف کرفته بود   )

ما ۵ تا هم پوشیدیم اومدیم جلو عروس و دوماد یه دفع مرسا خواهرم شروع کرد ب جیغ زدن و همینطور جیییییییغ میزد داد 

ما ها هم ب هم دیگه نگا  میکردم خندمون گرفته بود میخدیدیم

تا خواهرم رو اروم کردیم  ب این نتیجه رسید ما ۵ ساقدپش نشیم و نزدیکشم مشین حالا ما ها هم هی سعی میکردیم بگیم نه انقد زشت نشده ب خودمون ک نگا میکردیم خندمون میگرفت شبیه سیرک شدت بودیم

تا پیمان ک شوهرش باشه اومد گفت بیان سریع بریم لباس بگیریم و خب یه مکافات بود چون تو یه هفته اونم واسه ۵ نفر ک توش قد ۱۷۴ هست و ۱۵۸ 

وزن ها یکی خیلییی لاغر و یکی خیلی تپل غیر ممکن بود لباس ست پیدا کنیم و همنطور خواهرم گریه میکرد و با مزون دعواااا

شاید باورت نشه ولی تونستیم تو ۲ روز لباس هممون رو بگیریم و یه جورایی هم رنگ یه تریپ و قشنگ تر از چیزی ک میخواستیم

یا دو روز قبل عروسی دیجی ب داداشم زنگ زد ک داییش فوت کرده نمیاد و داداشم فقط ب داماد گفت و باهم دیجی پیدا کردن و ب بقیه نگفتن روز عروسی خواهرم دید دیجی یکی دیگست کم مونده بود گریه کنه

خیلییی اتفاق های اینجوری واسه هم عروسی هم عقد و حتی حنابنذونش افتاد

خلاتصه ک گل کاری نداره

ساقدوش هم یه دوست یا فامیل همیطوری انتخاب کن یا تم رنگی بزار (رنگ معلوم کن) یه سریا ناخواسته ساقدوشت میشن

سخت نگیر واقعا

یادم تورو فراموش..
یه چیز بگم روحیت عوض شه عروسی خواهرم کلی لباس ست واسه ساقدوش ها داده بود مزون اندازه هامون دوخته بو ...

واي خدا حال خواهرتو ميتونم درك كنم خيلي بده اينجوري

ب نظرت اگه لباس ساقدوشا مث هم نباشه فقط ي رنگ باشه زشت ميشه؟

واي خدا حال خواهرتو ميتونم درك كنم خيلي بده اينجوري ب نظرت اگه لباس ساقدوشا مث هم نباشه فقط ي رنگ ب ...

نه اصلا زشت نمیشه 

اتفاقا خیلی هم خوبه ما اونی هم ک دوخته بودیم یه سبک بود عین هم‌ نبود

عین هم انگار یونیفرمه

یادم تورو فراموش..