2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
چرای سعی نمیکنید حلش کنید حیفه عشق باشه خیلی از مواقع حل میشه

۲سال و نیم گذشته ب هر دری زدم. 

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مردی اگر تو ذاتش نباشه یا از اول هم حامی و هوادار زن نباشه جون به جونش کنی و هرراهی بری بازم همونه و هیچ فرقی نمیکنه. تغییری نخواد کرد پس باید کنار بیایی یا یه فکر اساسی کنی. شوهرم من ذاتا انقدررر مغرورو غد عمرا بعد دعوا پا جلو بذاره برای آشتی یا اینکه اهل زنگ زدن در طول روز نیست. مثلا زنگ بزنه نظر منو درباره ی خرید برای خونه بپرسه....عمرا. از روز اولم همینطور بود من تو ۵ سال هرکار کردم تغییری نکرد. هییییچ تغییری. الانم دعوا کردیم اصلا بهم کاری نداره. انگار نه انگار حاملم و دلم میشکنه. اینجور آدما کلا بیشعور به دنیا میان بیشعورم از دنیا میرک

یعنی جدا میشدم؟

نه نمیگم باید جدا می شدی ولی اینجور که تو گفتی خیلی بی احساسه زن وقتی حامله میشه خیلی حساس تر میشه و نیاز به مراقبت همسرش داره لاقل منکه اینطوریم باید سعی میکردی رفتارشو درست کنی بعد 

چرا میخای ازش سرد بشی مگه میشه مگه داریم اونطوری که زندگیت جهنم میشه بیشتر عذاب میکشی

جهنم شده. کسی از زندگی من خبر نداره. نابود شدم. از درو دیوار واسم میباره. خدام منو یادش رفته

۲سال و نیم گذشته ب هر دری زدم. 

به نظر من بازم جا داره مگه توو مواردی که واقعا نمیشه که اونم جدا شی بهتره والا دختر عمو.من 6 سال تحمل کرد تا جداییی هم رفت

الان خوشبخته هی خدارو شکر میکنه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
عزیزم مردی اگر تو ذاتش نباشه یا از اول هم حامی و هوادار زن نباشه جون به جونش کنی و هرراهی بری بازم ه ...

از اول اینجوری نبود. خوب بود مهربون بود بخدا مرد بود. لعنت ب اونایی ازم گرفتنش

به نظر من بازم جا داره مگه توو مواردی که واقعا نمیشه که اونم جدا شی بهتره والا دختر عمو.من 6 سال تحم ...

من خوشبخت بودم بخدا خییییلی. نابودمون کردن

میتونی درستش کنی سعیتو بکن

کردم خدا شاهده کردم. دیگه کم اوردم. زور بقیه به من میچربه

میگیرم ولی فعلا نمیتونم باید یه مدت بگذره تا شرایط الانم تغییر کنه اگه کنجکاو بودی تاپیک آخرم بخون

کاملا درکت میکنم

نه نمیگم باید جدا می شدی ولی اینجور که تو گفتی خیلی بی احساسه زن وقتی حامله میشه خیلی حساس تر میشه و ...

اصلا معروفه به غد بودن تو خونوادش. افتخار میکنه به اینکه غرورش در برابر زنش زیاده. یجورایی به همه میگه شماها زن ذلیلید اما من نه خیلی خفنم. ازبس داداشاش زن ذلیلن این میخواد یه موقع به اونم همچین صفنی نسبت ندن. کلا تحفه هایی هستن. البته بماند که منم کم نمیارم ولی خب همش درحال روکم کردن از همیم. یه ذره همدلی تو زندگیمون نیست. گفتم شاید بچه بیاد دلش یکم نرم بشه

اصلا معروفه به غد بودن تو خونوادش. افتخار میکنه به اینکه غرورش در برابر زنش زیاده. یجورایی به همه می ...

اره بعضی مواقع با آمدن بچه خیلی از مشکلات حل میشه بعضی مواقع هم برعکس دعا میکنم همه ای زوج ها کنار هم خوشبخت باشن شما هم مشکلاتت حل بشه دوست عزیز