2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روی انگشتا دکترم رفتم

عکسشون رو بفرستید. من یه بار رفتم اردو خیلی سال پیش البته انگشتام اون قسمت بالاش که پشت ناخن هست ترکهای وحشتناکی برداشت و خون در میورد بعد که برگشتم خونه خوب شد. انگار به آب و هوای اونجا حساسیت داشتم. یعنی آب هم خیلی سرد بود 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
رفتم دکتر چندتا پماد وکوفت وزهر مارداده خوب نمیشه که نمیشه

منم.اینجوری.بودم.باید.حتما.زیر.دستکش.اول.نخیه.سفید.بندازی.دستت.حتی.به.خاکم.حساسه.اون.موقع.گردگیری.هم.بندازی.من.۲سال.اینجوری.بودم.هر.جا.رفتم.خوب.نشدم.تااینکه.یه.مدت.مدیپن.زدم..یه.نوع.صابونه.

دکتر بهم زینک اکساید وکلوبتازول داده

وقتی کلوبتازول داده یعنی قارچ دارن انگشتاتون. من اون دفعه خواهرم انگشت پاش پوستش کنده میشد بعد یکی از درمانهایی که توی سایت خودمون گذاشته بودم رو بهش توصیه کردم کلی برام دعا کرد. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بچه هاکسی میدونه این عکس چیه چه مشکلیه

خارش داره؟؟ پوسته خشکه چیه؟ عکس خیلی نزدیک هست ولی واضح  نیست

دکتر بهم زینک اکساید داده خوب نشدم

ولی.قیمت.این.صابونه.یه.کم.گرونه.۲۷.تومنه.من.دوسال.اینو.زدم.دیگه.به.خاطر.قیمتش..نگرفتم.به.جاش.صابون.داو.انجیر.میزنم..ویتامین.اد.روزی.دوبار.میزنم.