2777
2789
عنوان

ماجراي بارداري من (از اول تا به امروز)

| مشاهده متن کامل بحث + 267951 بازدید | 778 پست
من بعد یک سال،دو هفته پیش نینیم تو هفته ده سقط شد اگه اچ سی جی یا هر دارو و آمپولی مصرف میکنین،حتما ...

درکت میکنم چه حسی داری

متاسفم 

ایشالا زودتر یه نی نی سالم و تپلو نسیبت بشه

قبل از اقدام مجدد حتما یه مشاوره از دکتر بگیر

منم فکنم باید همسرمون بفرستم چکاپ ببینیم وضعیت اوکی شده یا نه، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من بیست و چهارم که چهارده عادتم بود آی یو آی کردم. هفتم باید برم برای ازمایش بارداری

یکم حالت تهوع دارم معذرت میخوام دیشبم چن تا عق زدم.به تظرتون احتمال داره باردار باشه؟؟؟

سلام.من بیست و چهارم که چهارده عادتم بود آی یو آی کردم. هفتم باید برم برای ازمایش بارداری یکم حالت ...

سلام فرفر جان، فکر نمیکنم، زوده واسه حالت تهوع بارداری... احتمالا بخاطر یکی از داروهاییه که مصرف میکنی

من خودم به گلوکوفاژ حساس بودم و چندباری بالا آوردم یهو

الان دوفاستون میخورم و ویتامین واسیدفولیک.به هیچکدومم حساس نیستم.بارداری قبلیم بیست و یک عادتم لکه لانه گزینی داشتم فرداشم آز دادم مثبت بود ولی چهل روزه سقط شد.حالاهم منتظرم هفتم بشه برم ازمایش به امید خدا مثبت بشه

سلام استارتر ان‌شالله بزودی باردار بشی و دامنت سبز بشه من برا بچه اولم ۱۳ ماه اقدام بودم پریود ...

وای چه خوب 😍 ایشالله که هنیشه زیر سایه شما بزرگ شه. اتفاقا منم دارم راجع به همین موضوع مقاله مینویسم... اینکه استرس چجوری جلوی بارداری رو بدون هیچ علت پزشکی خاصی میگیره... درسته هنوز تموم نکردم... ولی تا همینجاشم واقعا دارم میبینم این استرس چقد رو بدن تاثیر منفی داره و باعث چیا که نمیشه.... 

از همه ی خانومای سایت عاجزانه خواهش میکنم.... استرس رو از خودتون دور کنین ، بخدا نتیجش رو خودتون میبینید .  

بچم توی 8 هفته و خورده ایی ضربان قلبش و رشدش متوقف شده بود، من توی 9 هفته و دو روز سونو کردم و متوجه ...

سلام عزیزم واقعا متاسف شدم 

انشالله ی حق این عید عزیز خدا بهت ی نینی سالم و سلامت ببخشه و ب سلامتی و با دلخوشی بذارتش تو بغلت 

ببخشید ی سوال داشتم 

وقتی قلب نینی متوقف شده بود شما علائمی مث اینکه زیر شکمت دردای عجیب بگیره داشتی؟

لکه بینی داشتی یا ن خودت حس کردی نیاز ب سونو داری ؟

ببهش اینا رو میپرسم 

اخه چند شب پیش ی ضربه نسبتا محکم ب کمر و پشتم خورده ویه ضربه شدبدتر روحی هم ب روحم 😔همش حس میکنم زبونم لال خدایی نکرده بچم از شدت ناراحتی و ضربه قلبش دیگه نمیزنه من الان ۱۲هفته و دوروز هستم 

قبلا عفونت ادرار داشتم الانم زیر شکمم درد مثل عفونت دارع ولی همش میگم نکنه بچه بلایی سرش اومده ک من درد دارم 

لطفا از علائمت برام بگو ممنون میشم

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سلام عزیزم واقعا متاسف شدم  انشالله ی حق این عید عزیز خدا بهت ی نینی سالم و سلامت ببخشه و ب سل ...

قربونت ،ممنونم

من متوجه تغییر خاصی نشدم، یه شب رگه خونی خیلی کم دیدم که فردا صبح کامل قطع شده بود، تا دکتر بیاد مطب و من برم شد دو روز بعدش، که تا اونموقع یخورده بیشتر شده بود و من استراحت مطلق داده بودم خودمو، فقط دراز کش بودم، سونو کردم گفت اینجوری

هیچ علامت دیگه ای هم نداشتم، حالت تهوع هم کم کم تموم شد، تقریبا 12 روز بعد از توقف رشد

سلام عزیزم واقعا متاسف شدم  انشالله ی حق این عید عزیز خدا بهت ی نینی سالم و سلامت ببخشه و ب سل ...

ببین استرس نداشته باش، بچه ای که جاش سفت باشه هیچ چی‌ش نمیشه

من کسایی رو میشناسم که کلی زعفرون خوردن توی بارداریشون و کپسول گاز بلند کردن و شوهرشون کتک میزده اما بچه صحیح و سالم به دنیا اومده

ببین استرس نداشته باش، بچه ای که جاش سفت باشه هیچ چی‌ش نمیشه من کسایی رو میشناسم که کلی زعفرون خورد ...

میدونم عزیزم یکی از اشنا هم مانا هست ازش پرسیدم گفت ب این نوع شما میگن سقط نهفته ک تا چند وقت بعد از مردن جنین هیچ‌علامتی نداره گفت اگر بچه دایی نکرده بر اثر ضربه کنده شده باشه علائم داره من نمیگم خدایی نکرده کنده شده میگم شاید دور از جون قلبش از کار افتاده باشه 😔

من خودم سر دختر اولم همه چی خوردم همه کار کرده بودم اصلا ی وضعی بود و‌لی خدا رو شکر سالم و‌سلامت ب دنیا اومد و‌الان ۵سالشه 🌷💋

ولی خب نمیدونم اصلا چرا برا این اینقدر استرس گرفتم ک همش حس میکنم طوری شده😔

احتمالا فردا میرم سونو تا خیال خودمو‌راحت کنم دیگه، 

تا سونو انومالی خیلی مونده طاقت ندارم تا اون موقع صبر کنم 🙏دعا کنید فردا برم و‌بگن صحیح و سالمه و طوریش نیس🙏🌷

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖