2789
عنوان

ماجراي بارداري من (از اول تا به امروز)

| مشاهده متن کامل بحث + 283467 بازدید | 778 پست
من پزشک زنان خودم آزمایش اسپرم رو برای همسرم‌نوشت

مرسی از اطلاعاتت

این سری اقدام کردم، دو هفته دیگه نتيجه معلوم میشه

اگه نشد دوباره میرم چکاپ هرمونها و اسپرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد دو سال کامل از اقدام (یعنی از همون اول عروسی )باردار شدم .تقریبا۳۳ ساله بودم یعنی هنوز توی ۳۳ نرفته بودم.تو این دو سال فقط یبار آزمایش و سونو دادم فولیکول داشتم شوهر هم از داد سالم بود ولی نمی شد ولی ما تنبل تر از اون بودیم که هی بریم دکتر و هی قرص بخوریم.کلا تو دکتر رفتن تنبل هستیم.هرچند هر دو بچه میخواستیم اضافه وزن هم داشتم.بعد دو سال از مسافرت شهریور ماه که اومدیم یه روز لکه بینی داشتم موقع پری بود نوار بهداشتی گذاشتم و منتظر ادامه پری نمازم نخواندم گفتم پری شدم بعد دو روز خبری نشد بیبی چک گذاشتم مثبت بود😍 الانم نینی ۵ماهم کنارم خوابیده.تو مسافرت و بعدش نزدیکی داشتیم.تنها تفاوت ما این بود که شوهرم از اون ماه دیگه شب کار نبود خود مسافرت هم که استرس رو کم میکنه.و یه چیز دیگه قبل مسافرت هم دو روز پیاز درمانی رو شروع کرده بودم که به خاطر مسافرت ادامه ندادم گفتم بذار ماه دیگه فکر کنم همون دو روز هم تاثیر داشت پیشنهاد میکنم امتحان کنی.پیاز درمانی سایت طب شیعه رو بخون نه بقیه رو.راستی منم پریودهام مثل تو بود بعدم کارم پر استرس ولی زیاد دکتر نرفتم گفتم که تنبل بودم ولی حالا این پیاز درمانی هم که گفتم مطالعه کن و تصمیم بگیر.شوهرتم باید زودتر از میداد.انشا الله موفق باشی گلم.

منم اگه دکتر میرفتم احتمالا باید داروها و کارهای شما رو انجام میدادم چون شرایطم تقریبا مشابه شما بود.یکی دو ماه کیت تخمک گذاری گذاشتم دیدم اذیت میشم و درست هم نشون نمیده و استرسم بیشتر میشه دیگه بیخیال شدم شاید اگه دکتر میرفتمیرفتم زودتر باردار میشدم شایدم هیچ تاثیری نداشت.ماههای قبل از بارداری بعد از نزدیکی یه ساعتی  دراز می کشیدم ولی ماهی که باردار شدم بعد نزدیکی هام زود میرفتم حموم.😅اگه وقت کردم ونی نی بذاره  و ذهنم هم یاری بده میام چند تا کاری که تو بارداری فهمیدم که باید تو اقدام انجام میدادم رو بهت میگم تا تو بارداری اذیت نشی.⚘⚘⚘

قرار بود بیای کارهایی که باید توی اقدام انجام میدادی رو بگی کجا رفتی پس؟؟؟منتظریم

سلام عزیزم.منظور من کارهایی نبود که کمک به باردار شدن میکنه منظور من کارهایی بود که باعث میشه تو بارداری راحت تر باشی.مثلا یکی از کارها ی مهم به نظر من تقویت عضلات کمر و شکم  و ران با ورزش هست. اگر این عضلات قوی نباشه تو بارداری آدم  خیلی اذیت میشه.دوم کاهش وزن تا جای ممکن.سوم اگه من برگردم عقب مثلا دو سال قبل  بارداری حتما میرم لیزر موهای زائد تا موها کم بشه یا چند بار اپیلاسیون تا موها نازک و کم بشن .چون شیو ناحیه بکینی تو ماههای آخر واقعا عذاب اوره.چهارم تمرین برای داشتن تمرکز و آرامش که برا سلامتی جنین خیلی مهمه.درست کردن دندان های خراب .چون بارداری خرابی دندون رو شدید میکنه.تلاش برای استفاده کمتر از موبایل‌و .......

4 روز پیش رفتم چکاپ تیرویید و د 3 و پرولاکتین

جوابو امروز گرفتم   

پرولاکتینم از اولش هم بیشتر شده بود!!! شده 48! نرمالش تا 35 باید میبود

کم کاری تیرویید که یه کوچولو داشتم دیگه نرمال شده بود 

ویتامین دی 3 هم بهتر شده بود  

.... و من باید بازم کابرگولین بی مصرف رو بخورم! 

سلام خانم ها

من دیشب  داستینکس   خریدم

داستینکس#

مینویسم واسه کسایی که مثل خودم دنبالشن

اول یه عالمه داروخانه زنگ زدم، مخصوصا داروخانه های بالای شهر، اما هیچ کدوم نداشتن

به سفارش بچه های نی نی سایت زنگ زدم 1490، داخلی 3 و بعد داخلی 1 (راهنمایی داروهای کمیاب) 

بعد از یک ربع پشت خط بودن یه آقاهه جواب داد گفت فلان داروخانه فلکه چهارم امروز داشته شما شم فلانه، اگه اون نداشت داروخانه افسریه شنبه سهمیه داره، شماره اونو هم داد، 

زنگ زدم داروخانه شبانه روزی چوپانی (فلکه چهارم)، گفت اگه نسخه روز پزشک داری یه بسته بهت میدم (2تا دونه)! 

با نسخه یک ماه پیش من نداد

رفتم درمانگاه جریانو به دکتر سیف شب گفتم اونم واسم داستینکس نوشت و رفتم گرفتم، اولش داروخانه ایه نمی‌خواست بده گفت نداریم! گفتم من الان زنگ زدم... بالاخره داد

خلاصه اینکه ته مونده های داستینکس رو سهمیه بندی کردن، هر روز به یه داروخانه (دولتی) یه تعداد محدودی میدن و فقط هم با نسخه روز

اگه ندادن تحدیدشون کنین که به 190 شکایت میکنین

سلام خانم ها من دیشب   داستینکس   خریدم داستینکس# مینویسم واسه کسایی که مثل خودم د ...

یه نکته جالب هم اضافه کنم، دکتر دیشبی که رفتم دکتر عموم بود

میگفت وقتی این مقدار هرمونات بالا و پایین شده برو پیش متخصص غدد، باید بدونی علت اینکه پرولاکتینت بالاس و تیروئیدت حداقله چیه! میگفت وقتی باردار بشی هرمونات به کلی بهم میریزه و اندازه غده تیروئیدت چند برابر میشه و بهتره قبل بارداری هرمونات رو بررسی کنی

حرف درستی میزد

احتمالا ایندفه پیش یه فوق تخصص غدد برم

داستینکس واسه چیه؟؟؟

درمان پرولاکتین بالا 

پرولاکتین هورمونیه که باعث تولید شیر میشه و مانع تخمک‌گذاری و بارداری میشه، (البته کارهای دیگه ایی هم میکنه) 

درمان پرولاکتین بالا  پرولاکتین هورمونیه که باعث تولید شیر میشه و مانع تخمک‌گذاری و بارداری می ...

سلام

یه سوال من همه تاپیک هارو نخوندم

شما چند وقته در اقدام هستین ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤