2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عریزم شما شقاق مقعدت خوب شد؟ لیزر کردی؟

عزیزم خیلی روزای بدی رو گذروندم اما خوب شدم منتها یه گوشت اضافه کناره مقعدم تشکیل شد که یه اسم خوبی داره فکر کنم هموروئید بود اون هر موقع یبوست میگیرم و از توالت ایرانی استفاده میکنم دوباره دردسر ساز میشه. 

عریزم شما شقاق مقعدت خوب شد؟ لیزر کردی؟

باید مراقب باشی یبوست نگیری و یا هر فشار دیگه ای باعث بیدار شدنش میشه. برای من کلا از کولیت عصبی روده شد الان بیشتر مردم استرس دارن و زندگیا خیلی سخت شده واقعا امیدوارم مشکلات همه حل بشه

باید مراقب باشی یبوست نگیری و یا هر فشار دیگه ای باعث بیدار شدنش میشه. برای من کلا از کولیت عصبی رود ...

یعنی شما لیزر کردی ؟ میدونی چکار  باید انجام بدم که جلو یبوست بگیره واقعا نتیجه بده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه لیزر نکردم اما یه جلسه بهتر دکتر بری بهت یسری دارو و راهکار میده

سلام لطفا جواب بدین شما حالتون چطوره من ۴ ماهه درد شقاق دارم دکار هم رفتم سه بار خوب شده ولی با یه بار یبوست برگشته

سلام لطفا جواب بدین شما حالتون چطوره من ۴ ماهه درد شقاق دارم دکار هم رفتم سه بار خوب شده ولی با یه ب ...

من خوبم عزیزم اما اگر یبوست بگیرم بازم همون جوری میشم یبوست برای این بیماری اصلا خوب نیست

حرف منوگوش بده خوب میشی،هر۱۲ ساعت ی قرص سنالین بخور گیاهیم هست ضررنداره.شبی یه شیاف آنتی همورویید.تو ...

عزیز من این چه حرفیه اگه واسه شما خوب بوده چرا تاکید میکنید واسه همه خوبه همه که شرایط شون مثل هم نیست

عمل با لیزر بهترین راه حل هست من خودم انجام دادم اولش خیلی میترسیدم‌ولی الان خیلی راضی ام یکسال و خورده ای هم ازش گذشته  رفتم پیش خانم دکتر دهقانی میدان ونک عالی بودن

سلام لیزر شقاق همش دروغه  من مرداد لیزر کردم تا یکماه که نقاهت درد و خونریزی رو داشتم کلا یکما ...

سلام شما قبلا لیزر شقاق انجام داده بودید میشه از تجربیاتت برام بگی و اینکه بعدش چه کار کردی که خوب شد