2777
2789

بعضی وقتا سیاست لازمه (در همین حد که بدونی کجا چه حرفی بزنی کجا نه)شوهر من اصلا سیاست نداره خیلی بده خیلی وقتا به خاطر بی سیاستیش مشکل برامون به وجود اومد اما خودش اینطوری میپسنده اصلا نسبت به واژه سیاست الرژی پیدا کرده بسکه بهش گفتم سیاست داشته باش

منم به شدت ازشون متنفرم تو همین سایتم زیادن که ادای خوبارو درمیارن

آخه با سیاست رفتار کردن خیلی فرق می کنه با ادای خوب بودن رو در آوردن. این میشه موذی گری.

ولی سیاست تووی رفتار مطلقا بد نیست.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به هر چیزی که نمیشه گفت سیاست یا سیاست نداشتن. دورویی و دروغگویی اسمش سیاست نیست. تحمیل نظر و عقیده هم بی سیاستی نیست. ولی این که ادم تو جای خودش رفتار صحیحی داشته باشه و به ادما احترام بذاره و خودش هم اذیت نشه و ازار نبینه این خودش سیاسته

به نظر من خانواده ی شوهرت اشتباه تعبیر کردن رفتار جاریت رو اینکه کار به کار کسی نداشته باشی نظر ندی ...

نه اینها میگن کم حرفیش از سیاستشه میگن کارهای خودش رو پیش میبره هر چی میخواد از شوهرش میگیره شوهرش میزارتش رو سرش حلوا حلواش میکنه والا من میگم شوهرش پتانسیلش رو داره من شوهرم اصلا به حرفم نیست حالا چه آروم باشم چه غر بزنم چه غر نزنم هر چی ازش بخوام اگه پول خرح کردن توش باشه اصلا انجام نمیده

من جاریم خیلیی سیاست داره و فقط به خاطر مصلحتش به کار میره و من متنفرم از این کاراش

مثلا وقتی خونشونم بیدار میشم میگم سلام اونم میگه سلام

ولی وقتی خواهر_شوهر# م بیدار میشه قبل از اینکه سلام کنه جاریم میگه سلام عزیزم صبحت بخیر خوب خوابیدی گلم نیششم یه متر باز میکنه

واسه اینه که خواهر_شوهر# ساده من کارمنده و تمام پولاشو خرج خودشو و بچه هاش میکنه

جالبه بدونید یه خواهر شوهر دیگه دارم وقتی کارای جاریمو میبینه جلو روش میگه همه حرفات دروغه 😏😏😏و نیشخند میزنه بهش 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
نه اینها میگن کم حرفیش از سیاستشه میگن کارهای خودش رو پیش میبره هر چی میخواد از شوهرش میگیره شوهرش م ...

من خیلی با سیاستم

خیلی هم احترام میذارم با دعوت میرم

دعوت هم بکنم سنگ تموم میذارم

خونه مادرشوهر سکوت میکنم 

تا سوالی پرسیده نشه حرف نمیزنم

شاید از نظرشون خودمو بگیرم اما خودم اینجوری راحت ترم 

خیلی حریم نگه میدارم

خیلی به همسرم میرسم 

همسرمم خیلی به حرفم گوش میده 

اما متاسفانه بینمون فاصله هست 

الان کنار مادرشوهرم نشستم ولی سرم تو نینی سایته.. 

شایدم خوب نباشه اما من اینجوری راحت ترم

میدونم الان فک میکنین از دماغ فیل افتادم ولی نه به خدا 

اخه مامانم خیلی تو چشم خانواده شوهر بود ازش بیشتر توقع داشتن 

من تصمیم گرفتم حریم حفظ کنم 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
من خیلی با سیاستم خیلی هم احترام میذارم با دعوت میرم دعوت هم بکنم سنگ تموم میذارم خونه مادرشوهر س ...

همیشه ظرف میشورم

همیشه احترام میذارم 

به احترام پدرشوهر مادر شوهر اگه تو اتاقی که من هستم وارد بشن بلند میشم 

با برادرشوهرم که مجرد 18 سالشه

قطع رابطه ام سلام علیک ندارم چون خیلی تیکه مینداخت و باعث دعوای منو شوهرم میشد 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
من خیلی با سیاستم خیلی هم احترام میذارم با دعوت میرم دعوت هم بکنم سنگ تموم میذارم خونه مادرشوهر س ...

شما سیاست خاصه خودتون رو دارید درسته احترام نگه میدارید و حاشیه ندارید اما مطمئن باشید تو خونه شوهر محبوب نیستین خوب این هم از یه نظر بد

شما سیاست خاصه خودتون رو دارید درسته احترام نگه میدارید و حاشیه ندارید اما مطمئن باشید تو خونه شوهر ...

درسته

شاید صمیمیتی بینمون نباشه اما محترم هستم 

شما بگو مهربون باشی و به قول خودت صادق باشی و همه کار بکنی که آخرش چی بگن؟ 

چه عروس خوبی؟ 

هر کسی که سیاست داشته باشه خودش بیشتر حریمش حفظ میشه

من تو اتاق خواب های خونه مادرشوهرم نمیرم بدون همسرم

هنوز سر یخچال نرفتم که حتی آب بخورم 

لباس های رسمی میپوشم یعنی لباس خونگی نمیپوشم

تو اشپزخونه بدون اجازه نمیرم

اما همیشه ظرف میشورم حتی وقتی که جاریم نمیشوره

فروردین 95 عقد کردم

شهریور 96 عروسی

هر کسی که سیاست داشته باشه خودش بیشتر حریمش حفظ میشه من تو اتاق خواب های خونه مادرشوهرم نمیرم بد ...

اینها اسمش سیاست نیست شما در واقع خیلی خیلط رسمی برخورد میکنید خیلی ها هستن صمیمی هم هستن ولی سیاست دارن من که به شخصه اصلا خوشم نمیاد یه روز همسر پسرم رفتار شما رو داشته باشه همونجوری هم در مورد پسرم دوست دارم بعدا خانواده همسرش رو خانواده خودش بدونه نه مثله غریبه باهاشون رفتار کنه

درسته شاید صمیمیتی بینمون نباشه اما محترم هستم   شما بگو مهربون باشی و به قول خودت صادق باش ...

نه اصلا منظورم این نیست این مثال هایی که شما آوردین از نطر من اصلا سیاست نیست اینها در واقع روش شما تو برخورد با خانواده شوهر که اصلا صمیمی نیست که احتراموت حفظ شه مثله رفتاری که آدم با همسایه اش داره. سیاست داشتن در واقعیت یعنی دو رو بودن یعنی تو روی طرف یع جوری باشی پشته سرش یه حور دیگه

اینهایی که میگن ما هیچ صخبتی با خانواده شوهر نمیکنیم و تو اتاق هاشون نمیریم و فلان اینها اصلا اسمش سیاست نیست اسمش قاطی نشدن با فامیله شوهر اصلا داستانه من جیز دیگه است

اینهایی که میگن ما هیچ صخبتی با خانواده شوهر نمیکنیم و تو اتاق هاشون نمیریم و فلان اینها اصلا اسمش س ...

سیاست داشتن یعنی همین

یعنی سیاس بودن یعنی جوری برخورد کنی که نه سیخ بسوزه نه کباب

اونا که دو رو هستن میشه دورویی 

به نظر من اونا بی سیاستی هست 

اینها اسمش سیاست نیست شما در واقع خیلی خیلط رسمی برخورد میکنید خیلی ها هستن صمیمی هم هستن ولی سیاست ...

به نظرمن ما در مفهوم "سیاست"  باهم دچار اختلاف هستیم.. 

😉