2777
2789
عنوان

حوالی پاییز🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی چرامیگی خیلی مهربونه فقط کنجکاوه یاهمون فضول 😆😆ولی خدایی معلومه چقدداداشاش وزنداداشاشودوس داره ...

وااااے ولے من ازش بدم میاد   مخصوصا اونجایے که سر خود از عاطفه خواستگارے کرده بود  اون لحظه چرا نخوابوندن دهنش رو نمیدونم    من داشتم از پشت تلوزیون میزدمش

وااااے ولے من ازش بدم میاد   مخصوصا اونجایے که سر خود از عاطفه خواستگارے کرده بود  اون لحظ ...

اره این کارش اشتباه بودچون داداشش دوسش نداشت.ولی درکل دخترخوبیه.بنظرم اگه هرچیم بدباشه مادرش نبایدهمش مسخرش کنه ودستش بندازه توجمع.مثلاداداشش میخواست خبربارداری زنشوبده میگفت شیوابرو اونطرف.خب چی میشدخواهرشم میفهمید.گرچه اون بیخبرنمیمونه😆😆

واقعا؟؟؟اخیییییے     ندیدم امشب حیف   تکرار میدونے ساعت چنده؟؟؟

اره نمیدونم ولی تازه ینفرگفت ۹ونیم ۱۰صبح ک فک کنم خواب باشین اون موقع😁😁بعدازظهرم میده فک کنم.همش فک کردم😃😃

اره این کارش اشتباه بودچون داداشش دوسش نداشت.ولی درکل دخترخوبیه.بنظرم اگه هرچیم بدباشه مادرش نبایدهم ...

خب وقتے فضوله و مادرش از همه بهتر میشناسه که اگه شیوا بفهمه کل ادم میفهمه مخصوصا عروس بزرگش ناراحت میشه    و حتے اگه بسپاره که ب کسے نگو باز میره میگه  برا همین میگه تو برو      ازش هم کا  میکشه دلم خنک میشه  کار کشیدن مث نوکر از تو دهنے خوردن بهتره خخخخ

اره نمیدونم ولی تازه ینفرگفت ۹ونیم ۱۰صبح ک فک کنم خواب باشین اون موقع😁😁بعدازظهرم میده فک کنم.همش ف ...

اره فک کنم بعد از ظهر میده  چون من ساعت دو از خواب پا میشم  بعد چند ساعت پخشش میکنن

خب وقتے فضوله و مادرش از همه بهتر میشناسه که اگه شیوا بفهمه کل ادم میفهمه مخصوصا عروس بزرگش ناراحت م ...

🙄🙄🙄🙄چراانقدازش شاکی هستی😄😄😄شایدازخواهرشوهرت عصبانی؟اره؟😆😆ولی بنظرم ایناازبچگیشه ازبدجنسیش نیست😗😗