2777
2789
عنوان

پول بدی بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هر وقت پول بخوام ازش میگیرم هر وقت هم اون پولی نیاز داشته باشه من بهش میدم بدون اینکه بخوام پسش ب ...

اخه میدونی چیه ما هنوز اول راهیم واسه همین من اینچیزارو بلد نیستم ولی جمله ات خیلی خوب بود اگه بار دیگه پول خواست بهش میدم میگم پول منو تو نداره ک بدونه درکش میکنم 

خدایا بهت وصل میشم ک به ارامش الهی برسم
من هر وقت پول بخوام ازش میگیرم هر وقت هم اون پولی نیاز داشته باشه من بهش میدم بدون اینکه بخوام پسش ب ...

فقط یه چیزی موقع پول دادن بهش این جمله شمارو میگم ولی وقتی گفت پست میدم من چه جمله ی خوبی بگم ک واقعا پس بده؟مثلا بگم مرسی بفکرمی؟

چه پس گرفتي؟؟؟ چرا اين همه با شوهراتون غريبه هستيد واقعا بعضي وقتا ادم تو اين ني ني سايت چيا ميشنوه! ...

اخه من هنوز اول زندگیمه میگم نکنه عادت کنه و خودشو شل کنه واسه همین مشورت خواستم گلم 

اخه من هنوز اول زندگیمه میگم نکنه عادت کنه و خودشو شل کنه واسه همین مشورت خواستم گلم 

همين اول زندگي قانون غريبگ نزار !!!! شما خودت شاغلي؟؟؟ بعدشم پول كم اوردع يا ميخواد بتيغه؟؟؟؟ اگه واقعا رو پول تو جيبيت حساب كردي و دوست داري پسش بگيري بهتره بندازي به شوخي و خودتو واسش لوس كني و بگي من پولمو ميخوام!!! ولي اصلا خوب نيس كه رك و جدي و مستقيم اين همه فاصله بزاري