2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز دلم من ۸ اذر عروسیمه میشه ادرس ارایشگاهتو بهم بدی لطفا؟خونمونم تهرانه

کجای تهرانی گلم.من انقد ورم کرده بودم چشام ریز و بینیم وحشتناک شده بود هزینش برام مهم نبود گیوا .نظیف.رز.بیوتی.با دوتا دیگه اسمش یادم نیس گشتم مدلاشم دیدم اصلا شیک نبود بخدا خیلی هم گرون بود.من خانی آباد رفتم.عالی شدم 

کجای تهرانی گلم.من انقد ورم کرده بودم چشام ریز و بینیم وحشتناک شده بود هزینش برام مهم نبود گیوا .نظی ...

منم تهرانپارسم عزیز دلم ...بخاطر سن کمم پوستم گاهی جوش میزنه مشکلم اینه😣😣😣کجای خانی اباد عزیزم؟؟منم اصلااااا از اکار اینا ک گفتی خوشم نمیاد فقط پول میگیرن الکی جای خوب باشه پول مهم نی میدم 

منم تهرانپارسم عزیز دلم ...بخاطر سن کمم پوستم گاهی جوش میزنه مشکلم اینه😣😣😣کجای خانی اباد عزیزم؟؟م ...

یگانه آرا.میعاد شمالی.تازه من موهامم رنگ نکردم دورنگ بودم ولی خوشگل.یکی هست طبقه وسط عروس کارشون نیستا ولی خیلی سرش شلوغه خیلی ها برا عقد نامزدی میرن پیشش ولی فقط به خودش میگن که مهمه به پرسنل نمیگن.خودم نامزدیمو رفتم پیشش از جاریم که یه ماه قبللشنامزدیشبود وازم خوشگلتره قشنگتر شده بودم۴سال پیش.خودمم از کوهک میرم پیشش.