جینگییلی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1569 عنوان بیاین رموز داشتن ی خونه ی برق برقی رو بگید 487 بازدید | 47 پست مثلن لباسارو با چه شوینده هایی یا مثلن سطوح با چه دستمالی یا تمیز کردن قابلمه ها .گاز و.... همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙 1397/08/17 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaw عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 اکلیل# سلام! بازی منچرز رو نصب کن، منچ آنلاین بازی کن و با کد معرف LLN60768C سکه جایزه بگیر! http://incytel.com/mencherz خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
hasti_jan عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4785 خانومها اومدین منم راهنمایی کنینقابلمه هام چدن سرامیکه بیرونش سفیدروغن که ریخته یه جاهاییشون زرد شده با چی تمیز کنم قابلمه اسیب نبینه؟
جینگییلی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1569 خانومها اومدین منم راهنمایی کنین قابلمه هام چدن سرامیکه بیرونش سفید روغن که ریخته یه جاهاییشون زرد ... سوال خودمم هست همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28441 لبلسهامایع ماشین اکتیویاسپید....سرامیکادستمال وایتکسی دامستوس..بعددستمال مرطوب.... ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
جینگییلی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1569 مثلن گازم روغن سوخته بود پاک نمیشد رو لعابی بود از اسپری گاز پاک کن رافونه استفاده کردم عالی بود همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
mahor76 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3806 خانومها اومدین منم راهنمایی کنین قابلمه هام چدن سرامیکه بیرونش سفید روغن که ریخته یه جاهاییشون زرد ... صابون سفید رنده کن بریز یکمم آب بریز نرم ک شد با ی سیم ک زیاد زبر نباشه بشورش
shibili عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 3995 من اینارو نمیدونم.نامزدم خوب میدونه😂😂خیلی وسواسیه مجردی هم زندگی میکنه.خونش همیشه برق میزنه.کدبانوییه برا خودش😆 تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
گلتپه عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3633 خانومها اومدین منم راهنمایی کنین قابلمه هام چدن سرامیکه بیرونش سفید روغن که ریخته یه جاهاییشون زرد ... من شنیدم سرکه سیب میبره مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
mahakam57 عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1676 اکلیل# سلام! بازی منچرز رو نصب کن، منچ آنلاین بازی کن و با کد معرف LLN ... توی منچرزی ؟ یار خوب را روز بد باید شناخت...
جینگییلی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1569 یا میز و سطوح این مدلی رو با دستمالای ناژه پاک کنید عالین همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
rahaw عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 توی منچرزی ؟ اره کدمو وارد میکنی هیچچییی پول ندارم دویستا به تو میده دویستا به من خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
جینگییلی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 1569 من اینارو نمیدونم.نامزدم خوب میدونه😂😂خیلی وسواسیه مجردی هم زندگی میکنه.خونش همیشه برق میزنه.کدبانو ... اوخی😍😂😂😂 همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
mahakam57 عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1676 اکلیل# سلام! بازی منچرز رو نصب کن، منچ آنلاین بازی کن و با کد معرف LLN ... کد ۷۷۱۸۴۳ رو بزن فکر کنم ۲۵۰۰ تا سکه بهت بده تو قسمت کد هدیه بزن یار خوب را روز بد باید شناخت...