2777
2789
دوستم خورد دوقلو شد ولی مردن بچه هاش توروخدا نخورین ضربه زوحی میخورین

اینجوری نگو عزیزم .کلا بارداریه چند قلویی پرریسکه اگه سه ماهه اولو گزرونده دلیل فوت یه چیز دیگه بوده .تو خیابون پر از بچه های دوقلو ناهمسان که معلومه به خاطر دارو هستش ولی استفاده درست مهمه .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سقط میاره پس برای چی تجویز میشه ؟

کمکی هست کلا علم پزشکی یعنی امتحان کردن و منتظر نتیجه ماندن .من در این رابطه کلی مقاله خوندم تو مملکت ماست که جونمون اهمیتی نداره تو اروپا و امریکا این داروهارو همراه با مکملهای تقویتی میدن 

شنیده بودم داروهای خاصی هست برای دوقلوزایی تاثیر دارن.ولی سوالم اینه یعنی بری دکتر بگی این دارو رو میخوام تجویز میکنه برای دوقلوزایی یا نه 

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
اخه بخاطر دو قلو بودنش کیسه ابش پاره شده بود 

درسته اینا جزء ریسکهای چند قلویی حساب میشه شاید رحمشون ظرفیته  یکی بیشترو نداشته اگه بدون دارو هم باردار میشد ممکن بود این اتفاق بیافته .یا شاید به خودش فشار آورده دلایل زیاد .عوارض کلومفین مربوط به سه ماه اول هستش 

درسته اینا جزء ریسکهای چند قلویی حساب میشه شاید رحمشون ظرفیته  یکی بیشترو نداشته اگه بدون دارو ...

نمیدونم بخدا خیلی ناراحت شدم براش نه شش ماهه زایمان کزد طفلک هفت سال نازایی داش کلی ذوق داش😢ان شالله دوباره حامله شه 

نمیدونم بخدا خیلی ناراحت شدم براش نه شش ماهه زایمان کزد طفلک هفت سال نازایی داش کلی ذوق داش😢ان شالل ...

انشالله .متاسفانه زایمان زود و تلف شدن بچه ها از ریسکهای این بارداریهاست اگه استراحت مطلق میشد شاید این اتفاق نمیافتاد .من تصمیم دارم سه ماهه آخرمو فقط استراحت کنم خدا خودش بهم رحم کنه .انشالله دوستتون هم هر چه زودتر باردار بشن و یه بچه سالم به دنیا بیارن