2777
2789
من نخوردم که فقط گفتم اینجا شاید باشه کسی که جانور شناسی خونده باشه و اطلاعات داشته باشه در این زمین ...

بابای من تعریف میکرد قدیماااا یه دوره ای ملخ ها هجوم آوردن و مزارع رو خوردن میگفت خیلی بزرگ بودن و خیلی از مزارع رو خراب کردن و یه جورایی قحطی بود و مردم شروع کردن خوردن ملخ . البته میگفت هر ملخی شاید از یه کف دست بلندتر و بود و گوشتی بودن. میگفت طعمش بد نبود و قابل خوردن بود و کم کم خوردن عادی و حتی لذتبخش بود تا چند سال بعدشم به قول خودش ملخ شکار میکردن و میخوردن. توی کرمان هم یه نوع جیرجیرک( شایدم سوسک، نمیدونم دقیق) هست که بهش میگن چنزو. مردم اونجا میگیرن و میخورنش. از قدیم خوردنش باب بود و هنوز بعضی ها مبخورن و حتی توی بعضی بازارهای محلی و روستایی میفروشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من تعریف میکرد قدیماااا یه دوره ای ملخ ها هجوم آوردن و مزارع رو خوردن میگفت خیلی بزرگ بودن و خ ...

خیلی عالی و کامل ممنون عزیزم .....من دنبال اسم ملخم نمیدونم کدومه ...البته میتونم از استادم کمک بگیرم ایشون دکترای بیوسیستماتیک جانوری دارن ولی اگه خودم از پسش بر بیام بهتره  

خیلی عالی و کامل ممنون عزیزم .....من دنبال اسم ملخم نمیدونم کدومه ...البته میتونم از استادم کمک بگیر ...

شرمنده پدرم فوت شده و نمی تونم بپرسم ازش و من نمی دونم اسم و نوع ملخ چیه. ان شاالله توی تحقیقاتت موفق باشی.

ممنون عزیزم .....نمیدونی چه نوعی از ملخا بود ؟یا اسمشو 

اسمشونمیدون 

ازاینایی که توباغاهستن وسبزرنگن 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بابای من تعریف میکرد قدیماااا یه دوره ای ملخ ها هجوم آوردن و مزارع رو خوردن میگفت خیلی بزرگ بودن و خ ...

دقیقا منم میخاستم همینوبگم 

مامانم یه خاطره شبیه به اینوبرامون تعریف کرده

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍