2777
2789
عنوان

"ت" ل "گ "ر "ا "م"

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 80 پست
خیلیییی خوشبختم😍😁😁😁 راضی هستی؟؟؟ منکه علاقه داستم ولی خانوادم نزاشتن برم  الان دیگه دیدم ...

بابا من اسسسکل شدم انقد موندم پشت کنکورر 

رشتم تجربی  بود من خخخخ 

۴ سال کنکور دادم منه خر 

دیگ رفتم حقوق ازاد 

والا خوبه خو دیگ چ خاکی بریزم سرم🤣🤣🤣حوصله داریا همه ک دکتر مهندس نمیشن 

عشق منی توووو ببین هرکی هرچی گفت نزن  ولی خووودایی میگم جوری گفتی زشتم  گفتم خودایا ببی ...

آخه من تاحالا کسی نگفته خوشگلی و توجه خاصی بهم نشده ازطرف جنس مخالف 

اطرافیان هم همیشه نقص ومشکلاتم رو میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا جان توطبق سوابق انتخاب رشته دانشگاه آزادکردی ومنتظر نتایج آزادشدی یا فقط تاییدیه تحصیلی فرستادی ...

اسمم مریمه😅😅🤣🤣

ن بابااا من اصن تجربی بودم 

تابستون رفتم دانشگاه ازاد ثبت نام کردم رشته حقوق

ای مرض بزنه جنس مخالفو حوصله داریا  اطرافیانم واسه خودشون گفتن

آخه مثلاً بادخترخالم میریم چقدررر بهش توجه میشه

گرچه اون خیلی خوش آرایش ولی بدون آرایش اصلاً خوب نیست اما با آرایش واقعاً خوب میشه

تو منی یا من تووووو منم ۴سال کنکور تجربی دادم😑😂😂😂

ببین نظر هیچ کس برات مهم نباشع ک میگن کنکور قبول نشدیا و فلان 

برو ثبت نام‌کن دانشگاه  حالشو ببر😅😅🤣البته من خودایی درسم میخونما معدلم ۱۷/۱۴صدمه

آخه مثلاً بادخترخالم میریم چقدررر بهش توجه میشه گرچه اون خیلی خوش آرایش ولی بدون آرایش اصلاً خوب نی ...

ببین ادم باید بدونه چطوری خودشو  ارایش کنه 

تو خونه بشین تمرین کن با خودت تا قبل شروع دانشگاه اصن هرروز تنها تو اتاقی دستشویی  جایی در حد ۱۵ دقیقه ی ارایش ملایم کن هرروز ی جور ی رنگ رژ چ میدونم ی مدل خط چش 

تا بیاد دستت منم اول خودمو شبیع عن میکردم الان بهترم

ببین نظر هیچ کس برات مهم نباشع ک میگن کنکور قبول نشدیا و فلان  برو ثبت نام‌کن دانشگاه  حا ...

منم مدرسه نمونه بودم

معدلم ۱۹ونیم به بالا

ولی خوب بخاطر مشکلات روحی وخانوادگی گند زدم

گرچه هیچ وقت خودم نمبخشم بخاطر ظلمی که به خودم کردم

آره بقرآن  نمیدونم چرا خودمون پیر کردیم پشت کنکور منکه نابود شدم لاغرررر زشتتت داغوننن شدم

وای من چاااق شدم  الان ۷۵ کیلوام ولی خو قدم بلنده خیلی صایع نیستم انگار هیکلیم خیر سرم 

منم مدرسه نمونه بودم معدلم ۱۹ونیم به بالا ولی خوب بخاطر مشکلات روحی وخانوادگی گند زدم گرچه هیچ وق ...

ببین بقران منم درسم همیشه خوب بود الکی نمیگم حضرت عباسی خوب بود تیز هوشانم حتی قبول شدم ک از سوم راهنمایی اونجا درس بخونم داداشام نزاشتن

من یدونه دخترم و چهارتا داداش بابامم تو سن ۲ سالگی از دست دادم ته تغاریم تو چی؟؟