2821
2789
عنوان

در چ حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 49 پست

تقریبا دو روزه خونه پدرشوهرمم. الانم توی هال با خاهرشوهر و پدر شوهر+ دخترم خابیدیم...

حالم از خودم بهم میخوره. دلم میخاد خونه خودم بودم حداقل لباسامو عوض میکردم...۲ روزه همینا تنمه😖😖

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخی عزیزم چرا 

دعوامون شد ناجور

هر چی خواسیم گفتیم

ب این فک میکنم وقتی حرمتی نمونده

همون بهتر ک تموم شه

ولی چجوری به بقیه بگم اخه.نمیتونم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
دعوامون شد ناجور هر چی خواسیم گفتیم ب این فک میکنم وقتی حرمتی نمونده همون بهتر ک تموم شه ولی چجو ...

شاید نامزدت جدی نگرفته باشه شاید آشتی کردین

خودت باش😎مگه خودت چشه 

انگشتمو بریدم زخمش بسته شده از دیشب یهو ورم کرده نمیتونم تا کنم انگشتمو دردم نمیکنه رفتم دکتر امپول و داروی دیگم داد ناراحتم چرا اینجوری شد یهو😖

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
 تقریبا دو روزه خونه پدرشوهرمم. الانم توی هال با خاهرشوهر و پدر شوهر+ دخترم خابیدیم... حالم از ...

چرا موندی اونجا؟

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
بابام كاا مارو ول كرده هر روزم تو خونه دعواس خيلي تلاش ميكنم تموم شم از اين وضع نميشع

ایشالا تموم میشه عزیزم تو میتونی💪💪💪

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
چرا گلمممم

😔خیلی حالم بده چند ماه تا عقدم مونده و همش تو دلشورم و استرس اینقدر شدید که تپش قلب گرفتم و الان قرص میخورم تا اروم بشم ..فقط چون نگرانم  تا عقد ی وقت اتفاقی پیش بیاد همه چی خراب بشه همین الان قلبم درد میکنه فشارم بالاعه پایینم نمیره ..چون همش نگرانم فاصله طبقاتی داریم .با کلی بدبختی رسیدیم بهم خیلی میترسم 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز