2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بود...‌

واسه منم همینطور شد دو تا زدم، عکسش تو تاپیک آخرم هست، حالا تعطیلی ها هم که افتاد نمیشه برم آزمایش،روزا هم که مگه میگذره😥

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
واسه منم همینطور شد دو تا زدم، عکسش تو تاپیک آخرم هست، حالا تعطیلی ها هم که افتاد نمیشه برم آزمایش،ر ...

ازمایشگاه شبانه روزی زیاده...میگن زوده نشون نمیده هنوز نرو...من از ازمایش خون میترسم

چون دیروز هاله بود امروز منفی....امروز موعد پری بود...سه روزه زیر دلم تیر میکشه

عزیزم امروز یکی میگفت دو بار زده اولی مثبت دومی منفی ولی باردار بوده. شما چند روز دیگه بزن و احتیاط کن . انشالله مثبت میشه

ببین عزیزم تایم زدن بی بی خیلی فرق میکنه در اصل بی بی رو باید بااولین ادرار صبح بزنی شاید اونی که زدی هاله داره رو صبح زدی غلظت ادرارت زیاد بوده اون یکی رو وسط روز زدی  و غلظتش کم بوده دراصل شما بارداری شاید و چون اولاشه سطح هورمون کمه....فردا اول صبح با اولین ادرار یه دونه از همین مدیکور قطره ها بگیر اگر ندیده ای باز هاله انداخت😍😍😍بی بی چک الکی خط نمیندازه اونم قطره چکون😍😍

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....