2777
2789
اخه میگن ضررداره و.....دودلم بزارم یانه

ن دکتر ب خودم گف

ضرر چی آخه 

آویشن هم بخور هم بخور هم بذار

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
قطره میزنی چشمتمیسوزه؟ازش کلا مایع زردرنگ میاد؟

به من دو تا قطره داد متاسفانه الان جلو دستم نیست اسمشو بگم یکیش ظرفش نارنجیه یکیشم سفیده....سفیده یکم میسوزونه چشمو ...اره صبح ها که از خواب بیدار میشدم انقد ترشح داشت چشمم باز نمیشد الان خدارو شکر اونجوری نیست دیگه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم ینی کاسه رو نزدیک چشمت کردی و پلک زدیدیگه؟مال شما علایمش چی بود

من چشمم شدیدا قی داشت حتی چسبیده بود به مژه هام و اومدم جدا کنم کنده شد. ترشحات زیاد داشت. ترشحات یعنی میکروب مرده و عفونت 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
به من دو تا قطره داد متاسفانه الان جلو دستم نیست اسمشو بگم یکیش ظرفش نارنجیه یکیشم سفیده....سفیده یک ...

کلوبیوتیک هست یکیش احتمالا. یه توصیه اکید. قطره کلوبیوتیک عوارض شدیدی داره هر وقت قطره ریختین توی چشمتون به مدت دو دقیقه گوشه پلکتون رو بگیرید این قطره اصلا نباید وارد مخاط بینی بشه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من چشمم شدیدا قی داشت حتی چسبیده بود به مژه هام و اومدم جدا کنم کنده شد. ترشحات زیاد داشت. ترشحات یع ...

چندوقت طول کشید تا خوب شدی؟

جواب این سوالم ندادی ،ک کاسه رو نزدیک چشمم کنم و پلک بزنم ک بره توش؟

کلوبیوتیک هست یکیش احتمالا. یه توصیه اکید. قطره کلوبیوتیک عوارض شدیدی داره هر وقت قطره ریختین توی چش ...

چرا مگه چه عوارضی داره؟ 

اخه من برا همسرم میریزم دو دفعه وارد بینیش شد و شدیدا عطسه میکرد

نه فقط یکیشه 

توی اینترنت نوشته عوارضش رو این که توی کشورهای توسعه یافته دیگه ازش استفاده نمیکنند البته اعتراف میکنم خودم دو ماه طبق توصیه پزشک و یه بار هم که رفته بودم سفر مشهد استفاده کردم ولی بعدش دیگه کلا قطره ضد عفونی کننده رو گذاشتم کنار. اون دفعه به شامپوم یه قطره روغن تی تری اضافه کردم چشمم سوخت اصلا نمیتونستم باز کنم ولی تا با چایی شستم کامل خوب شد. خود شامپوی آیسول روغن تی تری توش هست. البته تی تری رو توصیه نمیکنم برای شما. ولی کلوبیوتیک یا کلرامفنیکل یکی از عوارضش پوکی استخوان هست. ببخشید دیر جواب دادم لپ تاپم هنگ کرده 

توی اینترنت نوشته عوارضش رو این که توی کشورهای توسعه یافته دیگه ازش استفاده نمیکنند البته اعتراف میک ...

ممنونم عزیزم،الان بنظرت من فقطبا چای بشورم بهتر نیس؟بلد نیستم چجوری باید بشورم

ممنونم عزیزم،الان بنظرت من فقطبا چای بشورم بهتر نیس؟بلد نیستم چجوری باید بشورم

شامپو بچه ندارین؟؟ ببینید شامپو بچه برای شستن پلک هست نه چشم. باید پلکتون هم تمیز باشه بیشتر عفونت از راه پلک وارد چشم میشه. زیر چشمتون رو هم تا اطلاع ثانوی نه کرم بزنید نه آرایش کنید. میتونید کمپرس گرم هم بذارید