راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم من از صب چندبار راجب آیودی تاپیک زدم کسی جوابمو نداد چرا بهداشتدنریم؟؟
نمیدونم خب مجانیه بعد ماما میزاره زیاد دقت ندارن من چند نفرو خودم دیدم که باردارشدن بخدا راست میگم یکیشون تو پریودیش در اومده بود دستگاه اونیکی ها هم یا جابجا شده یا بلد نبودن بزارن خب باردار شده بودن بعدشم هرچندوقت یه بار برو تا چک کنن یا سونو میدن یا نگاه میکنن چون باید بهداشت فردیت خوب باشه وگرنه عفونت میگیری دستگاه باید تمیز نگه داری خودتو همیشه
مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
عزیزم من از صب چندبار راجب آیودی تاپیک زدم کسی جوابمو نداد چرا بهداشتدنریم؟؟
من به دکترم گفتم جنس خوب و گرون ترینشو بزار گفت از این گرونتر و بهتر نیس دیگه 85تومن امریکایی ده ساله من 8ماه پیش گزاشتم سونو هم رفتم گفت دستگاه جاشه و عفونت هم ندارم چیز سنگین جابجا نکن چندماه اول بعد اینکه فقط خونریزیت زیاد میشه تو پریودت و یه کم تو پریودی درد زیر شکم داری وگرنه خیلی دستگاه خوبه و باید به بدنت هم بسازه اگه نسازه واکنش نشون میده
عزیزم واقعا ممنونم که جوابمو دادی خیلی خیلی احتیاج داشتم به کسیکه راهنماییم کنه . بعد اینکه میگن شکم ...
نه شکم کع اصلا من ندارن تازه سزارین هم کردم اون امپوله که اشتهای کاذب میاره چاق میشی اینو اصلا من نشنیدم من دوماهگی سرم یعنی اسفند گزاشتم شد 85با ویزیت و وسیله شد صدتومن خب واکنش خونریزی و درد کمر و پاهات که با وجود خوردن انتی بیوتیک که برات تجویز میکنه خوب نمیشی چون باید اون قرصارو بخوری وقتی تموم شه بری پیشش علائمتو میگی بهش راهنماییت میکنه من پسشنهاد میکنم دستگاه رو بزار خیلی مطمئنه من پسرم دوماهش بود چون از زایمانم هی خونریزی داشتم یهو دیدم قطع شده گفتم حاملم خواستم خودمو بکشم رفتم سریع برام گزاشت خیالم راحت شد البته من طبیعی هم جلوگیری میکنم میترسم یهو بشم