2777
2789
عنوان

بچه‌ها بیاید از اولین عاشقیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 65 پست
@summer95     @_ماه_پری_     @غایب     @___harley__quinn____ ...

سلام عزیز دلم ممنون که صدام زدی 

اینو قبلا هم گفتم اینجام میگمش

بچه بودم عاشق عمو پورنگ شده بودم😂😂😂رفتم جلو تلویزیون بهش چشمک زدم بعد شانسکی اونم وسط شعرش چشمک زد.یعنی میگرخیدم میگفتم عاشقم شده میاد به بابام‌میگه من بهش چشمک زدم بابام منو میکشه.😂😂😂

من اولین بار عاشق محمد رضا دلاوری تو سریال خط قرمز شدم بعد عاشق کیکاووس یاکیده 

بعد عاشق یکی از پسرا فامیلمون ک ناگفته نماند سالها بعد اومد خواستگاریم و ب شدت متنفر بودم ازش و خیلی بدیا در حقم کرد و خلاصه دیگه گذشت 

بعد عاشق پیرمرد نانوایی مون شده بودم هر روز خودم میرفتم نون میگرفتم 😂😂😂😂😂

بعد ب خودم اومدم دیدم خاک بر سرم با این عشقام دیگه عاشق نشدم تا اینکه عاشق همسرم شدم😂😂😂😂😂😂

صدق الله العلی العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم ممنون که صدام زدی  اینو قبلا هم گفتم اینجام میگمش بچه بودم عاشق عمو پورنگ شده ب ...

ای جان دلم چه شانسی داشتی تو 

من که یه بار براش شعر سرودم کارت پستال خریدم فرستادم اصلا اسممو تو برنامه نیورد تا یه سال اگه می مردمم باید پای برنامه اش می شستم

من اولین بار عاشق محمد رضا دلاوری تو سریال خط قرمز شدم بعد عاشق کیکاووس یاکیده  بعد عاشق یکی ا ...

ماشاالله ید طولانی داری دختر 

بهترین عشقت عشق به نونوا بوده خانواده از نون خریدن راحت بودن

عاشق چی بنده خدا شده بودی اخه؟

ماشاالله ید طولانی داری دختر  بهترین عشقت عشق به نونوا بوده خانواده از نون خریدن راحت بودن عا ...

نمیدونم بخدااا😂😂😂😂😂

همیشه هم لباساش کثیف بود 

دوست دارم محو بشم

من تقریباپنج ساله بودم که عاشق پسرداییم شدم ولی اون دوسم نداشت هر شب خوابشو می دیدم .بعد نوجوون که شدم عاشق پسرعموم شدم بعد از یه مدت فهمیدم اونم دوسم داره خیلی توجه نشون می داد .دبیرستان بودم عاشق ماشین پسر همسایمون شدم تا یک هفته ماشینش رد می شد از پنجره نگاه می کردم .خودشو بچگیا دیده بودم بعد که خودشو دیدم عشقم پرید . رفتم دانشگاه و عاشق یکی از همکلاسیام شدم .پسرعموم اومد خواستگاریم که بهش جواب رد دادم .اون همکلاسیمم رفت آمریکا .بعد تو دوره ارشد یه همکلاسی داشتم که خوشش می یامد از من منم بدم نمی یومد ولی اینقدر یکی ازدوستام اخ اخ کرد که ردش کردم الان تو یکی از ارگانای مهم معاونه واصلا هم آدم درستی نیس اینا که همش عشقای الک پلکی بود و البته پاک بدون اینکه طرف حتی بفهمه .بعد عاشق یکی از همکارام شدم یعنی عاشقم کرد .هرمانتوی که می پوشیدم دقیقافرداش  همون رنگ کتو می پوشید مثل پروانه دورو برم می گشت همه متوجه کاراش شده بودن .کارمو عوض کردم هفته بعد رفتم برم اموراداری یکی از همکارا گفت چندروز قبل آقای ..یه دخترو همراه خودش آورده بود و درمورد ازدواج صحبت می کردند باورم نشد دو ماه بعد متوجه شدم ازدواج کرده .این یکی خیلی طول کشید از سرم بپره .بعد از چند سال از یه آقایی خوشم اومد تصمیم گرفتم بهش نزدیک شم .سه ماه ندیدمش و بعد خبر فوتشو شنیدم و فهمیدم دقیقا تو این سه ماه بایه خانمی آشنا شده و ازدواج کرده  

البته رو هیچ کدوم نمی شه اسم عشقو گذاشت نه گریه و زاری کردم و نه حتی یه بار بایکیشون رفتم بیرون ونه حتی در موردشون با کسی صحبت کردم .همه مواردم بعدا متوجه می شدم که اصلا مناسب نبوده برام

من تقریباپنج ساله بودم که عاشق پسرداییم شدم ولی اون دوسم نداشت هر شب خوابشو می دیدم .بعد نوجوون که ش ...

ای جون دلم توم مثل من دم به دقیقه عاشق می‌شدی

من عاشق مو شدم تو عاشق ماشین خخخخخ